Hvordan kan jeg gjenopprette en slettet Program gjøre fra en papirkurven?

Hvordan kan jeg gjenopprette en slettet Program gjøre fra en papirkurven?


Recycle Bin datamaskinens lar deg slette filer og mapper fra harddisken. Heldigvis, hvis du gjør en feil og slette noe ved et uhell, eller at du trenger på et senere tidspunkt, kan du gjenopprette elementer fra papirkurven for å bruke dem igjen. Det er en enkel prosess som kan spare deg for tid og angst når du innser at du kan ha slettet noe viktig. Når du er sikker på at du ikke lenger trenger filene, kan du tømme papirkurven, slette filene permanent.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på "Recycle Bin" ikonet, som skal være på skrivebordet ditt. Hvis ikonet ikke er på skrivebordet, høyreklikker mens du er på skrivebordet og velg "Tilpass." Velg "Endre skrivebordsikoner" og sikre at "Recycle Bin" har sjekket boksen ved siden av seg.

2 Finn i papirkurven slettet programmet som du vil gjenopprette. Programmer vanligvis ha en "exe" filtypen.

3 Høyreklikk slettet programmet og velg "Restore". Dette returnerer programmet til sin opprinnelige mappe.

4 Tøm papirkurven når du har sjekket for å sikre at du vil slette noen av elementene i papirkurven vinduet. Avhengig av hvilken versjon av Windows du bruker, klikker du på "Tøm papirkurven" knappen på verktøylinjen eller klikk på "File" øverst i papirkurven vinduet og velg "Tøm papirkurven." Deretter klikker du på "Ja" for å bekrefte at du vil fjerne disse produktene permanent fra datamaskinen.