Hvordan kan jeg gjøre min MacBook Pro Photo Booth Into en Nanny Cam?

June 10 by admin

Hvordan kan jeg gjøre min MacBook Pro Photo Booth Into en Nanny Cam?


Når du får en MacBook Pro, den kommer med en rekke gratis funksjoner, inkludert Photo Booth programvare som lar deg eller barna til å ta klønete bilder og videoer ved hjelp av MacBook innebygde kameraet. Hvis du ønsker å installere en barnepike cam på MacBook Pro, er det beste alternativet for å bruke så mange tredjepartsprogrammer som er diskret og lar deg kontrollere dem eksternt. Hvis en eller annen grunn det er ikke et alternativ, kan du tenkes å bruke Photo Booth programvare for å registrere aktiviteten i ditt hjem - selv om dette alternativet kommer til å ta opp mye plass i innspilling av video mens du er borte.

Bruksanvisning

1 Naviger til din Mac "Desktop & Screensaver" program. Du finner dette ved å skrive "Screensaver" i Finder øverst til høyre på skjermen. Klikk "Screensaver", og skyv deretter knappen helt til høyre, til "Aldri". Dette vil sikre at skjermspareren ikke starte ikke mens du tar opp.

2 Åpne iPhoto, og åpne bildet du ønsker å vise seg over mer enn halvparten av skjermen. Dra bildet til en side for nå.

3 Åpne Photo Booth-programvaren på MacBook Pro.

4 Klikk på "filmremse" -ikonet under bildevinduet for å begynne å bruke videoopptakeren.

5 Klikk på den røde kameraikonet under bildet vinduet for å starte opptaket. Du vil se at når du begynner opptaket, vil den grønne indikatorlampen på toppen av datamaskinen lyse. Du kan stoppe her - men det ville ikke være en veldig stealth måte å registrere aktiviteten til barna og barnevakten.

6 Trekk iPhoto-bilder over Photo Booth bildeviser, slik at du ikke kan se Photo Booth-grensesnittet. Når du gjør dette, vil du være "dekker" Photo Booth-programmet, men du vil se at lyset fortsatt lyser, indikerer Photo Booth-programmet er fortsatt på. Videoen fortsetter opptaket.

7 Trykk på Photo Booth-symbolet fra kaien for å gjøre det vises på forsiden av skjermen. Trykk på "Stopp" -ikonet. Du kan nå se videoen du registrert.

Hint

  • Hvis du ønsker å gjøre det bare litt mindre opplagt at du tar opp, kan du plassere et klistremerke over det grønne indikatorlyset - bare pass på å ikke også dekke opp iSight-kamera.

Related Articles