Hvordan kan jeg hjelpe å installere en ny skriver med Vista?

Hvis du har en venn som kjøpte en printer og trenger hjelp, kan du veilede dem gjennom prosessen med å installere Vista skriveren, eller du kan installere skriveren for din venn. Vista har en veiviser som hjelper brukerne installere skrivere, slik at de ikke trenger å installere drivere manuelt. Vista oppdager skriveren og installerer standarddrivere, eller du kan bruke driveren platen fra skriverprodusenten.

Bruksanvisning

1 Koble skriveren til datamaskinens USB-port ved hjelp av kabelen som følger med skriveren. Etter at skriveren tilkoblingen er gjort, klikker du på Windows "Start" -knappen og velg "Control Panel". Det åpnes et vindu med en liste over verktøy.

2 Klikk "skriver" i "Maskinvare og lyd" -delen. Denne linken viser alle skrivere som er installert på datamaskinen, inkludert interne Windows-skrivere. Klikk på "Legg til skriver" for å starte veiviseren.

3 Klikk "Legg til en lokal skriver" i neste vindu som viser alternativene. La standardporten merket "LPT1" i drop-down boks. Klikk "Next". Det neste vinduet viser alle de interne drivere for skriveren produsenter.

4 Klikk på skriverprodusenten og skrivermodellen i listen over skrivere. Hvis du har produsentens disk, klikk på "Har diskett" og setter inn platen i stasjonen. Klikk "OK" og klikk "Next" for å installere skriverdrivere.

5 Skriv inn et navn for skriveren i det siste vinduet. Klikk "Next". Legg merke til vinduet lukkes og skriveren er oppført i Vista Kontrollpanel.