Hvordan kan jeg identifisere en Key Logger?

Hvordan kan jeg identifisere en Key Logger?


Hacking i en datamaskin pleide å være noe bare en geek med mye erfaring med datamaskiner kunne gjøre. Tasteloggere, men har endret alt dette. Noen som kan betjene en enkelt tekstbehandlingsprogram kan nå banalisere i en datamaskin. Så hvordan kan du vite om noen stjele din personlige informasjon med en nøkkel logger? Enkelt: Ved å bruke en anti-key logger program.

Maskinvare tasteloggere

Hardware tasteloggere er ofte festet til enden av ledningen på datamaskiner. De er små, sylinderformede enheter som vanligvis gråaktig i fargen og arbeid ved å stjele data som det er skrevet på tastaturet. Selv tasteloggere er nesten umulig å oppdage ved programmer som anti-virusprogrammer, er deres ulempe at dataene må lastes ned manuelt av brukeren. Dette betyr at nøkkelen logger brukeren har til å hente nøkkelen logger fysisk. Du kan bare fjerne nøkkelen logger og enheten vil stoppe innspillingen.

Key Logger fjerning programvare

Programvare spesielt designet for å målrette tasteloggere er mye mer pålitelig i å oppdage dem enn en generell anti-virus eller spyware program. Flere viktige logger fjerning programmer er tilgjengelig på nettet, inkludert Anti-Keylogger, Advanced Anti Keylogger og Keylogger Detector. (Se Resources.) Fra og med mars 2010, disse programmene koster fra $ 29,99 til $ 39.99.

Anti-Spyware Programvare

Selv om ikke 100 prosent effektiv mot tasteloggere, anti-spyware programmer, for eksempel Spyzooka og Spybot Search and Destroy, vil sannsynligvis oppdage tasteloggere. Når et slikt program er installert, bare gjør en skanning, noe som vanligvis tar omtrent 30 minutter. Etter det er gjort, vil programmet returnere en liste over mulige trusler og spør om du vil karantene dem. Ved å klikke "Ja" vil fjerne dem fra datamaskinen.

Anti-Virus programvare

Avast.com og AVG.com gjøre kombinasjon anti-virus / anti-spyware programvare. Disse programmene er både generelt effektive mot tasteloggere, men ikke 100 prosent effektiv, hovedsakelig fordi noen tasteloggere bruke en annen type programmering i sin etablering enn vanlige virus. De tilbyr en viss beskyttelse mot tasteloggere, imidlertid, og er verdt å bruke. Når programvaren er lastet ned og installert, kan du bruke den til å gjøre en fullstendig systemsjekk. Hvis en datamaskin har en nøkkel logger, så det bør dukke opp i enten anti-virus eller anti-spyware skanner.