Hvordan kan jeg kontakte et familiemedlem Gjennom en datamaskin med et webkamera?

Hvordan kan jeg kontakte et familiemedlem Gjennom en datamaskin med et webkamera?


Internett har gjort det slik at avstanden er virkelig ikke en faktor for å holde kontakten visuelt. Når du er langt hjemmefra, eller bare har lyst til å gå med en kjær, en datamaskin og et webkamera - sammen med en Internett-tilkobling - gjør at du kan se hverandre som du kommuniserer. Bare velg et webkamera, og velg en instant messenger service, så ta kontakt med din kjære. Hook opp en mikrofon og høyttalere, og det er enda bedre enn telefonen. Du vil nesten sverger du er der sammen med dem.

Bruksanvisning

1 Hook et webkamera til datamaskinen, med mindre det allerede har en pre-installert kamera (dette er mer vanlig i nyere bærbare datamaskiner). Plugg webcam opp til USB-porten på datamaskinen tårnet eller laptop, følge bruksanvisningen. Vanligvis datamaskinens operativsystem gjenkjenner webkameraet, installasjon og formatere den for bruk automatisk.

2 Test din webcam å sikre at den fungerer som den skal. Klikk på linken som aktiverer webcam programvare installert på datamaskinen din når du installerte webcam - vanligvis finnes enten på skrivebordet eller i programfiler, under "Start" -menyen på datamaskinen. Eller du kan bruke et webkamera test tjeneste (se Ressurser).

3 Velg en instant messenger program å bruke for videochat. Noen av de mer populære valgene inkluderer Yahoo, Windows Live, AOL og Skype. Det er også betalte tjenester hvis du foretrekker. Gå til hjemmesiden for ønsket tjeneste og registrere deg for en konto, og følg instruksjonene for å laste ned Messenger Service og installere den på datamaskinen.

4 Klikk på koblingen eller ikonet som representerer direktemeldingsprogrammet - som vanligvis finnes på skrivebordet og i programfilene under datamaskinens "Start" -menyen - for å kjøre messenger. Logg inn ved å bruke ditt brukernavn og passord, for å muliggjøre chatting.

5 Legg til personer med hvem du vil være i stand til å snakke med din venneliste på messenger. Se etter muligheten til å "legge til en kontakt" - dette er ofte funnet i både verktøylinjen øverst på budbringeren sammen med i kontaktlistefeltet selv. Du kan selv være i stand til å åpne et chattevindu uten å legge din kjære til din messenger. Men å legge dem er bedre som programmet vil spare dem, slik at du kan klikke navnet sitt til å starte i fremtiden.

6 Følg instruksjonene på skjermen for å fylle ut kontaktinformasjon for din kjære. Fyll ut kontakt tillegg deretter vente på din kjære til å ta imot invitasjonen til din messenger-listen.

7 Ta kontakt med din kjære når du ønsker å chatte. Velg din kjære navn på din Messenger-kontaktlisten og åpne opp en chat-boksen for å initiere kontakt. Se etter muligheten til å starte video chat - noen ganger kalt "ringe" - som vanligvis finnes både på skjermen i chat-boksen så vel som på toppen av messenger programmet selv, under "Alternativer", "Handlinger" eller "Verktøy" -menyen.

8 Juster kamera etter behov, slik at din kjære har et godt inntrykk av deg. Posisjonering og fokus er avgjørende for å gi dem muligheten til å se deg. Still inn volumet på høyttalere og mikrofon, hvis det er aktuelt, for å hjelpe til lydkvalitet. Kontroller at det er nok lys for dem å se deg også. Begynn å chatte når du er klar.

9 Lukk messenger boksen når du er ferdig å prate. Dette vil deaktivere webkameraet ditt også. Exit for å fullføre din tid med din kjære. Føl deg fri til å chatte neste gang du ser din kjære en status viser at de er tilgjengelig for å snakke, eller arrangere forhåndsinnstilte tidspunkter for å tilbringe sammen.

Hint

  • Sørg for at din kjære har samme messenger som du bruker. Du kan bare ta kontakt med folk som er medlemmer av den samme tjenesten du bruker.
  • For å installere en mikrofon, koble den til datamaskinen på riktig plass. Se etter et bilde eller fargekoding som matcher slutten av mikrofonen hvis du er usikker på hvor du skal koble den til. Aktiver mikrofonen ifølge retninger, klikke på ikonet Egenskaper lyd i systemstatusfeltet for å justere mikrofonen etter behov. Tilgang til "Sound og Audio Properties", som er oppført i "Control Panel", for å finjustere innstillingene.