Hvordan kan jeg konvertere bilder til Microsoft Office Utklipp du?

Hvordan kan jeg konvertere bilder til Microsoft Office Utklipp du?


Utklipp består av bilder og filer, med slutter utvidelser som .gif, .jpeg eller .bmp, som brukes i web-sider eller dokumenter. Konvertering bilder til utklipps ved hjelp av Microsoft Office er en enkel prosess som ikke krever mye mer enn å ha bildet lagret på datamaskinen og ha grunnleggende Microsoft Office-pakken som vanligvis inkluderer Microsoft Word.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Office ved å klikke på "Start", "Alle programmer," "Microsoft Office", "Microsoft Word". Programmet vil åpne for et tomt dokument, så hvis du ønsker å legge til utklipp til en tidligere opprettet dokument, åpner dokumentet ved å klikke på "File / Open" og dobbeltklikke på dokumentet du ønsker å åpne.

2 Klikk på "Sett inn" øverst på skjermen og velge "Bilde". En pop-up som lar deg bla gjennom innholdet på datamaskinen åpnes. Standardmappen dette pop-up åpner er "Pictures" -mappen, som er der de fleste brukerne lagre bilder.

3 Bla for å finne bildet du vil konvertere til utklipp og velg bildet og klikk på "Sett inn". Bildet vil bli satt inn i dokumentet som utklipp.

4 Tilpass størrelse, format, farge, vises den måten teksten rundt utklipp og mange andre alternativer ved å bruke fanen "Picture Tool" som vises når du klikker på bildet. Hvis du vil flytte bildet, drar den til ønsket sted i dokumentet.

5 Lagre dokumentet, hvis et nytt dokument, ved å klikke på "File / Save" navngi filen og deretter klikke på "Lagre". Lagre et eksisterende dokument ved å klikke på "File / Save."