Hvordan kan jeg konvertere PowerPoint trenger til DVD med tidsbestemt Transitions & Music?

Hvordan kan jeg konvertere PowerPoint trenger til DVD med tidsbestemt Transitions & Music?


Den Powerpoint program lar bedrifter og enkeltpersoner raskt gjøre visuelle presentasjoner. Foredragsholdere kan koble en datamaskin med Powerpoint installert på den til en projektor og vise presentasjonen til et stort publikum. Konvertering en Powerpoint-presentasjon til DVD er nyttig når en datamaskin og projektor er ikke lett tilgjengelig. Det gjør også presentasjonen vises på datamaskiner som ikke har Powerpoint eller en PowerPoint Viewer installert.

Bruksanvisning

1 Lag lysbilder i Powerpoint som du ville gjort for en vanlig presentasjon. Legg musikk til individuelle lysbilder ved å velge "Sett inn> Filmer og Lyder." Velg lydfilen og sette musikken skal spilles automatisk.

2 Velg første lysbildet. Naviger til "Timing> Avansert lysbilder" på fanen Transitions. Velg "Etter» og angir den tiden du ønsker lysbildet å spille. Gjenta om nødvendig.

3 Test din presentasjon. Tweak timingen for å matche musikken og / eller tillate god lesing tid.

4 Velg "Film> Save & Send> Lag en video." Velg "Internett og DVD" for kvalitet, og velg deretter "Bruk registerte Timing og fortellerstemme." Klikk "Opprett Video" og lagre videoen til filen mappe.

5 Importere den nye videofilen inn i DVD-programvare etter eget valg. Brenn til DVD som vanlig.

Hint

  • Lysbilder kan automatisk tidsbestemt til forteller registrert i Powerpoint.
  • Brenne flere videofiler på en data-DVD å ha presentasjoner som kan spilles på hvilken som helst datamaskin med en mediespiller.
  • Ulike TV vil beskjære av noen av sidene av videoen. Legg igjen en god størrelse margin på hver av lysbildene for å sikre din tekst vil vises på alle TV-apparater.