Hvordan kan jeg kopierer en Video DVD Bruke Nero Do?

Mange av industriens ledende videoopptak og redigering programmer alle fører tilbake til den opprinnelige innovatør av DVD-programvare: Nero. For nesten 10 år nå, har Nero vært å tilby programvare for å hjelpe med DVD ledelse, inkludert kopiering, redigering og opptak DVDer. Selv om systemet bruk kan virke litt vanskelig å håndtere i starten, er sluttproduktet alltid topp kvalitet og ser flott ut.

Starter

Hvis dette er første gang du bruker Nero-plattformen, er det veldig enkelt å bruke etter at du er i stand til å forstå terminologien og vet hva du ønsker å gjøre. For følgende øvelse, vil vi bruke den nylig utgitte Nero 9. begynne med å se inne i Nero mappe på alle de ulike programmene som var inkludert i pakken. Selv om Nero Burning ROM kan lage en kopi av din favoritt DVD og tillater deg å brenne den, enkel og lett måte å utføre oppgaven er ved hjelp av Nero Express.

Nero Express

En nyere verktøy til Nero linje, inneholder Nero Express alle verktøyene av den vanlige Nero-programvare, men er laget i en mer forenklede oppsettet slik at alle brukere kan kontrollere og lage hva medium du vil bruke. I vårt tilfelle, vil vi starte med å velge våre innstillinger for å kopiere DVD til harddisken.

Åpne opp Nero Express, og du vil motta fire alternativer: ". Kopier" "Musikk", "Video", "data" og Klikk på "Kopier" og velg deretter "Kopier hele DVD." Når du har valgt dette, vil den spørre deg om du ønsker å endre noen innstillinger for kopiering av DVD. Neros innstillinger er alltid satt til nøyaktig hvordan du skal kopiere DVD, så gå videre og hoppe fremover. Det vil da kjøre gjennom DVD å sikre at det ikke er noen feil før du går gjennom kopieringsprosessen.

Den vil spørre deg hvor du ønsker å kopiere DVD, og, når du har valgt en plass som du enkelt kan finne (mange ganger skrivebordet er det beste stedet), kan du gå videre og starte kopieringen. Denne prosedyren vil vanligvis ta fra 30 minutter til en time, avhengig av kjørehastighet og DVD størrelse. På slutten, vil du ha en "VIDEO_TS" og "AUDIO_TS" -mappen som er lagret på den plassen du har valgt. Dette er din DVD kopieres til harddisken gjennom Nero.