Hvordan kan jeg lære trenger Adobe Photo Shop?

Adobe Photoshop CS5 er markedsleder i digital bilderedigering og forbedring for grafiske kunstnere. Det gjør det mulig å manipulere bilder og lage tilpassede grafikk fra scratch med brukervennlige lag og et mangfold av palett kombinasjoner. Selv om grunnleggende bruk av Photoshop til farge-korrekte eller forbedre bildene er veldig enkelt, å bli en ekspert i rekken av Photoshop verktøy vil ta opplæring. Lær hvordan du bruker Photoshop fra flere pålitelige kilder.

Bruksanvisning

1 Finn gratis online tutorials på Adobe TV nettstedet. Disse korte, enkle å forstå video tutorials kjøre fra ca to til 12 minutter. De dekker emner som bruker den nye "Puppet Warp" -funksjonen, raffinering kanter, bruker spesifikke verktøy, korrigere perspektiv og kreative sepiatoner. Videoen formatet kan du se trinnene som de blir fulgt. Bruk tipsene som presenteres av Photoshop fagfolk til å lære grunnleggende prosedyrer samt fantasifulle triks. Du kan også bruke Photoshop Essentials nettside for online og nedlastbare PDF-filer av nyttige tutorials.

2 Bruk betalt elektronisk opplæring for å gi nybegynner, middels og avansert opplæring i ditt eget tempo. Lynda.com tilbyr ubegrenset tilgang til Photoshop tutorials begynner på $ 25 per måned, som i 2011. Kelby Training tilbyr online Photoshop klasser for $ 24,95 per måned. Selv lynda.com kurs er strukturert mer som hvordan du bruker programvaren, Kelby Training kurs inkluderer opplæring rettet mot spesifikke brukere, for eksempel fotografer og grafiske designere. Disse spesialiserte klasser inkludere "Maste Camera RAW i CS5" for fotografer og "Maste 3D i Photoshop CS5 Extended" for seriøse grafikere.

3 Bli en profesjonell organisasjon som tilbyr Photoshop opplæring. The National Association of Photoshop Professionals fokuserer på å lære folk hvordan du bruker programmet. Den tilbyr et bredt utvalg av skriftlige og video tutorials som dekker grunnleggende teknikker og spesialiserte tips. Foreningen legger fire tutorials hver uke og sender månedlige tips til medlemmer i en e-nyhetsbrev. Individuelle medlemskap starter på $ 99 per 2011. Professional Photography Association tilbyr online webinarer og fysiske workshops som inneholder informasjon om hvordan du bruker Photoshop. Selv om disse kursene fokuserer hovedsakelig på fotografering i stedet for grafikk, de grunnleggende verktøy forblir den samme. Noen kurs er gratis med medlemskap, som starter på $ 273, og noen krever en ekstra avgift.

4 Kjøp bøker som forklarer hvordan du bruker Photoshop. Bøker tilbyr fordelen av gjenværende konstant, slik at du kan se tilbake på dem regelmessig. Online kurs endre eller blir fjernet, men en bok er en stabil kilde til henvisning følge opplæringen. Prøv "Photoshop CS5 Digital klasserommet" av Jennifer Smith og AGI Creative Team eller "Adobe Photoshop CS5 Classroom in a Book" av Adobe Creative Team. De hver koster litt mer enn $ 30 i 2011.

5 Ta klasser på ditt lokale tekniske skole eller universitet. De fleste tilbyr programvare trening klasser, inkludert Photoshop. I stedet for å melde deg som en vanlig student, vurdere revisjon av klassen. Det er vanligvis billigere enn vanlig påmelding, og det er mindre press for å få en god karakter. Revisjon sparer deg en plass i klassen, men du får ingen klasse eller kreditter på slutten av klassen. Denne type registrering er populær blant arbeider fagfolk som er interessert i å lære, men ikke trenger college studiepoeng.