Hvordan kan jeg lage en web-basert spill?

Hvordan kan jeg lage en web-basert spill?


Spill elskere har sjansen til å lage en web-basert spill å spille for moro skyld. Selv om du ikke trenger å ha profesjonell webdesign ferdigheter for å lage et spill av denne typen, trenger du å ha en idé i tankene dine om hva slags spill du har tenkt å lage. Hvis du bruker andre online-baserte spill som eksempler, og har papir for å notere ned ideen din, kan du lage et spill som du kan nyte i ganske lang tid.

Bruksanvisning

1 Skriv ideene du har for spillet på en pute. Forsøk å få så spesifikk som mulig, og gjøre nye spillet så interaktivt som du kan.

2 Lag en web-basert spill med bruk av Sploder (se Ressurser). Sploder lar deg lage en 3-D, eller plass shooter spill. Andre mennesker som bruker Sploder nettstedet har mulighet til å vise spillet ditt, og du har også muligheten til å sette spillet på populære sosiale medier som Facebook.

3 Designe et spill via PlayCrafter nettsted (se Ressurser). Denne siden lar deg lage spill gratis men henvender seg til de som har kjennskap til programmering. Hvis du ikke har en bred kunnskap om programmeringsspråk, men du kan lage et spill basert på en av malene som PlayCrafter gir.

4 Design en gratis spill via MyGame nettsted (se Ressurser). Denne web-baserte spilldesign nettstedet henvender seg til de som ikke har noen form for erfaring når det kommer til spilldesign, fordi det tillater deg å endre spillelementer som allerede eksisterer i et spill av dine egne.