Hvordan kan jeg laste ned Microsoft Office Excel Analyseverktøy?

April 15 by admin

Hvordan kan jeg laste ned Microsoft Office Excel Analyseverktøy?


Microsofts Excel regneark er en kraftig tallknusing verktøy fra det øyeblikket den er installert, men det er en generell verktøy. Hvis du trenger å utføre sofistikerte dataanalyse for statistiske eller tekniske formål, vil dens innebygde funksjoner ikke helt tilfredsstille dine behov. Brukere som trenger muligheten til å utføre regresjoner, Fourier analyse og tilsvarende avanserte beregninger må installere Excel Analyseverktøy å forlenge regnearkprogrammet evner.

Installere Add-In

Trykk eller klikk kategorien Fil i Excel, og velg deretter "Valg" og "Tillegg." Finn Behandle-boksen, og velg deretter "Excel Add-Ins" og trykk eller klikk "Go". Du får se en dialogboks merket "Add-Ins tilgjengelig." Hvis Analyse Pak er der, velg den og klikk "OK." Hvis det ikke er oppført blant de tilgjengelige tillegg, klikk på "Browse" for å finne den. Windows vil be deg om å installere det hvis det ikke er for tiden på datamaskinen. Kontroller at du har en Internett-forbindelse og trykk eller klikk "Ja" for å installere Analyse Pak.

Legge til Visual Basic

Excel bruker en enkel programmeringsspråk kalt Visual Basic for Applications, eller VBA, for å automatisere oppgaver som ellers ville være repeterende eller tidkrevende. Hvis du ønsker å utvide den evnen til de nye verktøyene du har installert gjennom Analyseverktøy, kan du gjøre det mens du har den Add-ins tilgjengelig boks åpner. Bla gjennom listen, og trykk eller klikk på "Analyseverktøy-VBA" boksen og klikk "OK."

Versjoner programvare

Denne artikkelen gjelder for Windows 8.1 og Microsft Excel 2013. Andre versjoner eller programmer kan avvike noe eller vesentlig.

Related Articles