Hvordan kan jeg laste opp en PDF-fil til Facebook?

Hvordan kan jeg laste opp en PDF-fil til Facebook?


En Portable Document Format (PDF-fil) er en effektiv måte å dele informasjon fordi det er synlig i de fleste operativsystemer; kombinert med sosiale nettverk evner av Facebook, kan en PDF nå et mye større publikum. Enten du ønsker å vise et dokument som er relatert til siden din fokus, eller du ønsker å fremme en hendelse som dine venner vil nyte, kan du laste opp dine egne PDF-fil til din Facebook-side ved hjelp av verktøyene i Facebook-kontoen din.

Bruksanvisning

1 Plasser PDF-fil på en web-vert for å gjøre det synlig på nettet. Sjekk med din Internet Service Provider (ISP) for å se om selskapet tilbyr gratis hosting plass, eller bruke en online ressurs som FreePDFHosting eller KeepandShare. Følg leverandørens spesifikke instruksjoner for å legge dokumentet til serveren og deretter ta opp plasseringen av PDF, slik at du kan riktig koble den. For eksempel, en URL-adresse for en PDF kan se ut som følger:

http://www.webhost.com/documents/file.pdf

2 Logg inn på din Facebook-konto, og velg deretter området, for eksempel "News Feed" eller "Wall", der du ønsker å laste opp PDF-filen.

3 Klikk på "Link" -ikonet under tekstfeltet og skriv inn adressen til PDF fra trinn 1. Klikk på "Fest" -knappen når du er ferdig.

4 Skriv inn en medfølgende melding i tekstfeltet ovenfor og klikk på "Share" -knappen. PDF-filen vises nå som en link og lar en besøkende å vise filen når hun klikker på den.