Hvordan kan jeg Layer bilder på hverandre i Photoshop CS3?

Du kan bruke Photoshop CS3 til lag ett eller flere bilder oppå hverandre, deretter redigere disse lagene å skape en ny og vesentlig annet bilde. Når du arbeider med lag, er det viktig å huske at du bare kan redigere ett lag om gangen. Den Layer Panel er et viktig verktøy for denne prosessen for å holde oversikt over hvilke lag du arbeider på. Hvis du arbeider med en rekke lag, flette dem sammen når det er mulig å holde styr på dem.

Bruksanvisning

1 Åpne et bilde du vil bruke som base bildet i Photoshop. Dette vil være den nederste bildelaget.

2 Klikk på "Windows" -menyen og velg "Lag" for å avsløre Layers Panel. Merk at det er en "lås" -ikonet på dette laget, noe som indikerer den er låst for redigering. Hvis du vil redigere dette bildet, velg "Duplicate Layer" fra "Layer" -menyen. Dette vil skape en kopi av bildet som du kan redigere fritt.

3 Klikk på "File" -menyen og velg "sted." Velg andre bildet fra navigasjonsmenyen. Klikk på "OK". Trykk deretter "Enter" på tastaturet.

4 Se på Lag-panelet. Du vil se et nytt lag har blitt lagt for andre bildet, med navnet på bildefilen. Dobbeltklikk på navnet for å endre det. Navnet endres til et redigerbart tekstfelt. Type "Top", og trykk deretter på "Enter" på tastaturet.

5 Klikk på "Lag" -menyen og velg "Rastersize." Klikk deretter på "Layer". Dette vil tillate deg å redigere top image.

6 Slette deler av den øverste bildet ved å klikke på "Eraser" verktøyet i Photoshop verktøykassen. Hold nede museknappen og dra viskelæret over bildet. Legg merke til at bakgrunnsbildet blir synlig der du har slettet.

7 Gjør det øverste laget semi-transparent ved å klikke på "Opacity" tekstboksen på Layers Panel. Skriv "50" og trykk "Enter".

8 Velg "Lasso" verktøyet for å velge en del av den øverste bildet. Dra verktøyet rundt noen detaljer på bildet mens du holder nede museknappen. Du må avslutte lasso på samme punkt i gang. Slipp museknappen. Trykk "Ctrl" og "X" på tastaturet for å kutte valget fra toppen bildet.

9 Trykk "Ctrl" og "V" for å lime inn utvalget du bare kutte. Det vil vises som et tredje lag i Lag-panelet.

10 Flytt det tredje laget ved å velge "Flytt" -verktøyet. Deretter klikker du på det med musen og dra den på plass mens du holder nede museknappen.

11 Endre arrangement av lagene ved å klikke på hvilket som helst lag i Lag-panelet. Deretter velger du "Ordne". Du kan velge blant de tilgjengelige alternativene, inkludert "gå videre" eller "Flytt bakover."

12 Lag en kopi av laget ved å velge det i Lag-panelet. Deretter velger du "Duplicate Layer" fra "Layer" -menyen.

1. 3 Slett alle lag ved å velge den i Lag-panelet. Deretter trykker du på "Delete" -tasten på tastaturet.

14 Slå sammen lagene sammen når du er fornøyd med bildet ved å klikke på "Layer" -menyen. Du kan slå sammen alle lagene, eller slå sammen synlige lag. Å slå sammen bare to lag, velger du det øverste laget og velg "Merge Down" fra "Layer" -menyen.