Hvordan kan jeg lydtett Vindu Jalousies?

Hvordan kan jeg lydtett Vindu Jalousies?


Vindu jalousies er vinduer som drives av en sveiv eller sving skrue. Vinduets glass sjalusi vippe åpne for å tillate luft inn i rommet. Disse eldre typer vinduer gir uhindret breezes å strømme gjennom en bygning. Deres spile design kan gjøre dem vanskelig å lukke, men. Videre er de ikke veldig energieffektive og ikke holde ut mye lyd. Den enkleste måten å lydisolerte et rullegardiner vindu innebærer å gjøre en flyttbar lydisolerte "proppen" ut av en lydisolering matte. Pluggen holder ut lyd og lys og virker som en isolator for vinduet også.

Bruksanvisning

1 Mål vinduskarmen med et målebånd for å bestemme dimensjonene lydisolering mat du trenger. Solgt av lineær fot, lydisolering matter kommer i ruller som måler 4 fot bred. Hvis vinduet rullegardiner er en merkelig størrelse, bestille neste største halv fot størrelse materiale.

2 Skjær en lydisolering matte og backing sponplater til størrelse med et verktøy kniv. Plasser kontaktlim på baksiden av den fiberplater og matten. Fest fiberboard til matten, og la det tørke eller innstilt.

3 Bruk verktøyet kniv til å kutte fingerhull i bakplaten for enkel bruk, eller legge kabinett håndterer til sponplater ved å kjøre skruer gjennom det med en elektrisk skrutrekker.

4 Plasser den ferdige lydisolerte vindu plugg inn i vinduet. Det skal sitte tett. Plasser den så matten vender mot vinduet og styret står overfor interiøret i rommet for ekstra lydisolering.

Hint

  • La 6 inches av luftrommet mellom glasset og lydisolerte matte for overlegen lyd reduksjon.