Hvordan kan jeg oppgradere fra Vista Home til Vista Ultimate?

Oppgradering Windows Vista fra Home Edition til Ultimate Edition er helt forskjellig fra oppgraderer fra Windows XP til Windows Vista. Faktisk er prosessen mye enklere enn å oppgradere til et annet operativsystem.

Kjøp Windows Anytime Upgrade

Kjøpe Windows Anytime Upgrade - Hjem til Ultimate Edition av Vista fordi hjemmet og Ultimate versjonene er forskjellige typer programvare. Du kan kjøpe programvare på nettet og laste den ned, men det er sterkt anbefalt at du kjøper en DVD-kopi av programvaren fra en autorisert forhandler. Det er to oppgraderings plater tilgjengelig, og du bør kjøpe avhenger av type Vista: Home Basic til Ultimate og Home Premium til Ultimate.

Sikkerhetskopier datamaskinen

Sikkerhetskopier datamaskinen til en DVD, harddisk eller andre medier, bare i tilfelle noe går galt med oppgraderingen. Mange programmer kan hjelpe deg med å sikkerhetskopiere filene dine, og kan gjøre oppgaven med få problemer. Sørg for å ha nok plass på mediet du bruker til å håndtere hele PCen. Vurder å kjøpe en ekstern harddisk spesielt for dette formålet.

Installere oppgraderingen

Kjør Windows Anytime Upgrade DVD på datamaskinen, og følg instruksjonene for å installere den oppgraderte operativsystemet.

Sjekk for tapte filer

Sjekk datamaskinen for å sørge for at ingen personlige filer gikk tapt under oppgraderingen installasjonen. Hvis du har mistet filer, gjenopprette dem ved hjelp av sikkerhetskopien du har gjort.