Hvordan kan jeg overføre Innlegg fra min e-post til Facebook?

Facebook tilbyr en rekke mobile funksjoner, inkludert muligheten til å foreta oppdateringer via e-post. Du kan overføre bilder, videoer og korte meldinger fra e-post til Facebook-kontoen din ved å sende innholdet til den tilpassede Facebook opplasting e-postadresse. Facebook tar ikke betalt for opplasting e-postadresse, men du bør ikke dele den med andre mennesker, fordi alt som sendes til e-postadressen vil bli lagt til kontoen din.

Bruksanvisning

1 Gå til Facebook.com/mobile å lete opp den tilpassede opplasting e-postadresse. Skriv denne adressen ned eller kopiere den til utklippstavlen på datamaskinen.

2 Åpne e-posten som du vil overføre til Facebook, og klikk på "Forward" -knappen. Kopiere tekst fra e-post som du ønsker å konvertere til en Facebook-statusmelding i e-postens emnefeltet.

3 Send e-post til opplastingen e-postadresse. Facebook poster eventuelle vedlagte bilder og videoer til siden din, og e-postens emnefeltet vil bli brukt som en statusoppdatering eller bildetekst.

Hint

  • Du kan få en ny opplasting e-postkonto når som helst ved å gå Facebook.com/mobile.
  • Sørg for at alle bildene og videoene du vil sende til Facebook er knyttet til e-posten. I noen e-postprogrammer, må du kanskje velge "Forward med vedlegg" alternativ i stedet for å klikke på en "Forward" knappen.
  • Hvert bilde og video knyttet til e-post vil bli lagt ut på Facebook, så bare sende innhold du vil dele.
  • Innhold som sendes via e-post deles med alle på Facebook som standard. Du kan begrense hvem som kan se innholdet ved å gå til Facebook privatliv siden.