Hvordan kan jeg overføre Min Auto fil fra Windows XP til Vista?

Hvordan kan jeg overføre Min Auto fil fra Windows XP til Vista?


En nyttig og populær funksjon i Microsoft Word-programmet er bruk av Autokorrektur. Dette stykke av programmet er i hovedsak en autofixing stavekontroll verktøy som endrer enkelte feil du ofte gjør som du skriver. De feilene som den automatisk merknader og hva de endret til blir lagret i Autokorrektur innstillinger. Du kan endre og legge til disse innstillingene når du bruker programmet. På grunn av det, når du gjør flyttingen til en nyere versjon av Windows, kan du ønsker å importere disse innstillingene du har vært å bygge på så lenge.

Finne Auto filer

Kopier autokorrektur filer av datamaskinen som kjører Windows XP. Filene du skal kopiere er hva holder Auto informasjon som du har sett og endret. Alle filene i spørsmålet finnes i Microsoft Office mappen i Programdata-mappen på datamaskinen. Som standard er dette mappen er "C: \ Documents and Settings \ brukernavn \ Application Data \ Microsoft \ Office", og med mindre du spesifikt gjort endringer der programmet ble installert for første gang, er det her du finner filene. Hvis du har problemer med å finne dem, bruke "Søk" verktøyet i Windows for å finne filene i stedet. Når du har navigert til denne mappen, kopiere ACL filer. Denne filtypen er spesielt brukt av Autokorrektur-verktøyet, og selve filene blir ofte nevnt som en tilfeldig tallrekke, noe som gjør dem vanskelig i begynnelsen å identifisere. Bare kopiere og alle ACL-filer i mappen på en CD, flash-stasjon eller annen form for lagringsplass for overføring. I tillegg må du kopiere filen normal.dotm som holder resten av autokorrektur innstillinger. Dette ligger i en annen undermappe også innenfor Application Data-mappen. Standardplasseringen er "C:. \ Documents and Settings \ brukernavn \ Application Data \ Microsoft \ Templates" Kopier denne filen til samme lagringsenhet som ACL-fil. Hvis du ønsker å bruke Vista på maskinen du er nå, bare sette lagringsenheten og oppgradere til Vista. Dette sletter programmet data, og at du må installere programvare som Word. Men når du gjør det, kan du fortsette overføringen av autokorrektur elementer.

Overføre filer

På datamaskinen som kjører Vista, med Word reinstallert om nødvendig gå til samme mappe som du først funnet ACL-fil i. Som standard er dette bør fortsatt være lokalisert på samme sted på C-stasjonen selv om du kjører en annen operativsystem. Kopier ACL filer fra den gamle datamaskinen til denne mappen, og hvis du blir spurt om du ønsker å erstatte de som allerede er der, klikker du "Ja." Nå navigere til mappen hvor du fant Normal.dotm filen. Før du kopierer denne filen i, må du først endre navn på Normal.dotm filen allerede på Vista-maskin. Gi denne til "Normal.bak." Det gjør at du kan kopiere den opprinnelige Normal.dotm inn i denne mappen. På dette punktet, har Autokorrektur innstillinger og alternativer er importert til Vista og i forlengelsen til Word-programmet kjører på at Vista datamaskin.