Hvordan kan jeg redigere 32-bits bilder i Photoshop CS4 du?

Hvordan kan jeg redigere 32-bits bilder i Photoshop CS4 du?


Digitale bilder er skapt ved å definere fargen og lysstyrken for hver piksel. Hver piksel i bildet er bygget opp av "røde", "grønne" og "blå" informasjon, og lysstyrken av hver av de tre primærfarger er representert av et tall - fra 0 til 255 i en grunnleggende JPEG-bildet. En 8-bits tall har 256 mulige verdier eller nyanser av farge, en 16-biters tall har 65.536 mulige verdier og en 32-bits tall kan skille 4294967296. nyanser. Photoshop kan redigere 32-bits bilder i et spesielt format som kalles High Dynamic Range eller HDR.

Bruksanvisning

1 Lag din HDR-bilde ved å ta tre bilder av samme scene med normal eksponering, -2 stopper eksponering og mer enn 2 stopp. Åpne de tre bildene i Photoshop CS4 ved hjelp av "Fil: Automat: Slå sammen til HDR." I pop-up vindu, bla gjennom og velge de tre bildene. Sjekk "Forsøk på å automatisk Juster Images Kilde" og klikk "OK."

2 Skyv "Set White Point Preview" peker på "Slå sammen til HDR" vinduet som åpnes, for å se det store utvalget av lysstyrkeverdiene som finnes i bildet. Klikk "OK" for å lage 32-bits dybde bilde. Hvis bildet er for mørkt, kan du justere eksponeringen ved hjelp av "Bilde: Justeringer. Exposure"

3 Konverter til en 16-bits bilde ved hjelp av "Image: Mode: 16 biter / kanal" (som en 32-bits bilde kan ikke vises ordentlig på en datamaskin). Velg "lokal tilpasning" som HDR konvertering metode. Juster "Radius" for å introdusere noen kontrast inn i bildet, og justere "Threshold", noe som gjør at uønskede glorier ikke er til stede. Åpne "Toning Curve" og gjøre justeringer i helningen på kurven for å få best mulig bilde. Klikk på "OK".