Hvordan kan jeg redigere skjemaer i Adobe Reader?

Adobe Reader er et gratis å laste ned PDF-leser, i likhet med sin fulle versjon motstykke, Adobe Acrobat. Adobe Reader er først og fremst brukes til å vise PDF-dokumenter. Selv om det ikke har avanserte redigeringsfunksjoner som Acrobat gjør, har Reader verktøy for å la deg fylle ut interaktive PDF-skjemaer. Utfyllings verktøyene er akkurat det samme om du bruker Reader eller Acrobat. Den eneste forskjellen er at du må ha utvidet rettigheter (gitt av skjemaopprett) for å lagre en kopi av den redigerte form i Reader.

Bruksanvisning

1 Åpne en PDF-skjema i Adobe Reader.

2 Velg "Hand" verktøy eller "Select" -verktøyet fra "Verktøy" -menyen under "Velg og zoom" undermenyen.

3 Bla gjennom redigerbare feltene. Hvis skjemaet er interaktiv, vil musepekeren endre seg. Du vil se en peker finger ikon når du kan velge en knapp, et element i en liste eller en avkrysningsboks. Markeringsverktøyet viser når du kan velge et element i en liste. I-bjelke markøren vises når du er i stand til å skrive inn tekst i en boks.

4 Velg et felt du vil redigere.

5 Begynn å skrive eller foreta et valg, avhengig av type felt det er.

6 Trykk på "Tab" for å gå videre til neste skjemafelt.

7 Fortsett redigering skjemafelt før du har fylt ut skjemaet.

8 Klikk "Fil" og deretter "Lagre en kopi." Dette vil lagre en kopi av originaldokumentet. Hvis skjemaforfatteren har gitt utvidede Leser rettigheter til å tillate lagring, klikk på "File", "Lagre som" og du vil være i stand til å lagre endringene. Skriv inn et nytt filnavn og velg en mappe. Klikk på "Lagre".

Hint

  • Du kan aktivere Autofullfør å ha Reader lagre vanlige oppføringene du har gjort i feltene. Det vil da komme med forslag i en pop-up menyen når du fyller ut andre felt. Hvis du vil aktivere dette alternativet, klikker du på "Rediger" og deretter "Preferences". Klikk på "Skjemaer" på venstre side av vinduet. Velg "Autofullfør" -menyen og endre den til "Basic" eller "Advanced". Velg "Husk numeriske data" for å tillate Reader for å lagre numre du skriver også.