Hvordan kan jeg rengjøre innsiden av min Dell Dimension 3000?

Hvordan kan jeg rengjøre innsiden av min Dell Dimension 3000?


Dimension 3000 er en stasjonær datamaskin produsert av Dell. Selv ikke på langt nær like bærbar som en bærbar datamaskin, kommer en stasjonær datamaskin med en rekke fordeler over sine mindre kolleger. En av disse fordeler er den enkle å rengjøre innsiden av maskinen, når det er nødvendig. I motsetning til en bærbar datamaskin, gjør at en Dell Dimension 3000 desktop enkel tilgang til innmaten ved fjerning av en av sine sidepaneler, noe som gjør rengjøringen enkel oppgave.

Bruksanvisning

1 Slå av Dell Dimension 3000 maskin.

2 Koble fra alle eksterne enheter (for eksempel tastaturer og skjermer) fra baksiden av datamaskinen.

3 Bruk en skrutrekker til å fjerne en av sidene av Dell Dimension 3000 sak. Bare skru den lille metallskruene som holder sidepanelet er festet til kabinettet, og løft panelet opp og av hovedenheten.

4 Bruk en boks med komprimert luft for å spray innsiden av datamaskinen. Sørg for å fokusere på områder som er vanskelige å nå, for eksempel hovedkortet og datamaskinen fan. Ikke hold boks med komprimert luft for nær de interne datakomponenter - bare holder munnstykket på kan noen inches unna og forsiktig blåse over hele datamaskinen interiøret inntil alt støv er fjernet. Innsiden av Dell Dimension 3000 skal nå være ren.