Hvordan kan jeg rippe musikk fra CD ved hjelp av Winamp?

Hvordan kan jeg rippe musikk fra CD ved hjelp av Winamp?


Winamp er en mediespiller som lar deg kjøpe billetter, finn sangtekster, brenne CDer og spille musikk på datamaskinen din. I tillegg er Winamp tilpasses til å spille en rekke lydfiler som MP3. Winamp-biblioteket også kan synkroniseres med iPod og andre bærbare enheter. Nedenfor finner ut hvordan du kan legge musikk til Winamp fra en CD.

Forbereder Rip

Åpne din Winamp Media biblioteket. Klikk på "view" og deretter "mediebibliotek." Sett lyd-CD i CD-stasjonen. I den venstre ruten i mediespilleren, klikker du på lyd-CD "E" stasjon, som vil vise alle sangene på CD i den primære vinduet til mediespilleren. På bunnen av mediespilleren vinduet, klikk på "rippe".

Rip Destinasjon

Klikk på fanen "output file innstillinger" for å velge hvor du vil at din rippet CD-filen til å gå. I tillegg vil du kunne velge utseendet på filnavn. En "\" uten anførselstegn i filnavnet gjør Winamp til å skape en helt ny katalog. For å opprette kataloger for et spor artist og album skriv <Track artist> \ <album> ## - <title> i målmappen boksen.

Klikk på fanen encoder. Velg enten MP3 eller MP4-format. Begge er lett gjenkjennes av de fleste MP3-spillere. MP3 er mer vanlig for lyd formål, mens MP4 brukes mer for video. Hvis du ønsker å inkludere en spilleliste, klikk på "spilleliste generasjon." Følg instruksjonene for å generere spillelisten.

Starte Rip

Klikk på "rip-knappen." Fra dette punktet, angi om du ønsker å rippe alle spor eller hvis du ønsker å rippe visse sanger. Hold nede Ctrl-tasten mens du klikker på flere sanger. Du vil bli vist en utstilling av din ripping fremgang. Statusen oppdateres hvert sekund, med ferdige sanger merket som "komplett" og uferdige låter merket som «venter». Når CD-en er ferdig med ripping prosessen, vil CD-sangene vises som de gjorde før du rippet dem til Winamp-biblioteket. Lytt til sangene for å sikre at de ble riktig dratt til din Winamp media player.