Hvordan kan jeg se når noen andre har logget deg inn på Min Facebook?

Hvis du mistenker at noen andre enn deg har logget inn på din Facebook-konto, er det første du må gjøre å endre passordet ditt. Gjør du det bidrar til å hindre at uvedkommende pålogginger i fremtiden. Tre funksjoner i Facebooks sikkerhetsinnstillinger å spore og begrense hvilke enheter som har tillatelse til å logge på kontoen din.

Tilgang sikkerhetsinnstillinger

Klikk på opp-ned trekant nær varslene dine for å få opp menyen Alternativer. Velg "Innstillinger" og deretter velge "Sikkerhet". Denne siden inneholder alle innstillingene om innlogging sikkerhet og sporing.

Logg Varsler

Med Logg Notifications, Facebook sender deg automatisk en tekstmelding eller når en ny enhet tilgang til kontoen din. Klikk på "Logg inn Meldinger" på siden Sikkerhetsinnstillinger, deretter plassere en hake ved siden av "Email" og / eller "Tekstmelding / Push Notification." Velg "Lagre endringer" for å fullføre prosessen.

Logg godkjenninger

Denne funksjonen er begrenset til de som har lagt sitt mobilnummer til sin Facebook-konto. Logg godkjenninger krever hver ny enhet som har tilgang til kontoen din for å oppgi en sikkerhetskode. Etter å legge enhetene til kontoen din, vil du kunne logge inn fra disse enhetene uten å legge inn en sikkerhetskode. Fra sikkerhetsinnstillingene, velger du "Logg inn godkjenninger," Sett en hake i boksen og klikk "Lagre endringer".

Aktivitetsloggen

Aktivitetsloggen viser deg hvor og når du har logget inn, og med hvilke enheter. Plasseringen oppført kan ikke være helt nøyaktig, fordi det er basert på din IP-adresse, men det bør være i nærheten. Fra sikkerhetsinnstillinger, velger du "Hvor du er logget inn." For noen økter du ikke kjenner, klikk på "End Activity" -knappen. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du endre passordet ditt nå under de generelle kontoinnstillinger.