Hvordan kan jeg Send en CSV liste?

Hvordan kan jeg Send en CSV liste?


En CSV-fil er et akronym for kommadelte verdier. Dette filformatet bruker kommaer som skilletegn datafelt som annen programvare kan lese, for eksempel databaser, regneark og tekstbehandling programvare. Fordelen med å bruke en CSV-fil er at størrelsen kan være mindre enn filer formatert med en proprietær utvidelse, for eksempel Microsoft Excel XLS. Nedlasting eller e-post mindre filer tar mindre tid, og hvis mottakeren av filen ikke bruke samme programvare som du gjør, er sjansen stor for at hun vil være i stand til å åpne CSV-filen følgende kommandoprotokoll unik for sin datamaskin.

Bruksanvisning

1 Lag en mappe eller identifisere en eksisterende for å holde filen, noe som gjør det lettere å identifisere og hente listen når du er klar til å sende den.

2 Lagre filen som en CSV, følge instruksjonene som programvaren gir. Hvis du bruker Excel, åpne "Lagre som" menyen og velg alternativet for en .cvs filtypen.

3 Åpne e-postprogrammet og klikk på "Ny" knappen. Skriv inn e-postadressen til mottakeren, skriver i et emne melding og klikk på "Attach" -knappen.

4 Bla gjennom mappene og velg en der du har plassert filen, åpne filen. Din e-postleverandør kan be deg om å bekrefte at du ønsker å legge ved filen. Si ja. Det kan ta noen minutter å laste opp filen, men når den er lastet inn, trykk på "Send" -knappen.

Hint

  • Når du har opprettet filen, sørg for at den har konvertert til CSV-format riktig. Undersøk feltene for å forsikre seg om at hver enkelt felt er atskilt med komma.