Hvordan kan jeg sende store filer over Internett?

Hvordan kan jeg sende store filer over Internett?


Når du trenger å sende en stor fil elektronisk over internett, vil den vanlige måten å sende meldinger og informasjon vanligvis ikke fungere. Dette er fordi du ikke kan overføre store filer som e-postvedlegg. Selv om du kanskje tror det eneste alternativet er å brenne data på en CD eller DVD, og ​​send det, har du andre valg for å sende store filer over Internett. Utforske alternativer og finne en måte å sende store filer elektronisk.

Bruksanvisning

1 Naviger til en filoverføring nettside og vurdere å benytte denne tjenesten til å sende dine data. Du må laste opp filer og en e-postadresse som du vil at tjenesten skal sende filene. Besøk TransferBigFiles nettsiden og utnytte deres gratis tjeneste for å sende en fil mindre enn 1 gigabyte (GB). Besøk YouSendIt nettstedet og opprette en ny konto for å begynne å sende filer på opptil 2 GB i størrelse.

2 Utnytte en Internett lagring nettsted som lar deg laste opp filer og gir deretter lagringsplass for dine data på nettet. Når du ønsker å dele filene du har lastet opp, bare gi folk med en link til nettlagring, og de kan få tilgang til lagrings hjemmeside og laste ned data. Besøk 1fichier å laste opp og dele filer på opptil 10 GB i størrelse eller boks for å laste opp filer opp til 1 GB i størrelse.

3 Besøk Pando nettstedet og utforske filoverføring alternativer tilgjengelig gjennom denne gratis tjeneste. Ved hjelp av Pando, kan du pakke filer opp til 1 GB i størrelse og sende dem til din egen e-postleseren. Du har også muligheten til å sende Pando pakker ved hjelp av din egen direktemeldinger (IM) -tjenesten. Pando gir også brukerne mulighet til å publisere filene til Internett og dele en link til filene på en blogg eller et nettsted. Du kan også beskytte tilgangen til disse filene med et passord.