Hvordan kan jeg slette min Orkut-konto når jeg har glemt passordet mitt?

Hvordan kan jeg slette min Orkut-konto når jeg har glemt passordet mitt?


Orkut er Googles versjon av et nettsamfunn. For å slette Orkut-konto, må du ha brukernavn og passord. Men hvis du har glemt passordet ditt, gir Google en prosess du kan følge for å hente den. Når du har funnet ditt passord, fortsett med avslutningsprosessen av Orkut-konto.

Bruksanvisning

få tilbake passord

1 Gå til Orkut påloggingssiden og klikk på linken som sier "Kan ikke tilgang til kontoen din?"

2 Skriv inn e-postadressen du brukte da du opprettet kontoen. Hvis en sikkerhetskode dukker opp, skriv inn ordet i listen på skjermen.

3 Velg e-postadressen der passordet skal sendes til. Hvis du ikke lenger har tilgang til den aktuelle e-postadressen oppført, klikk på linken.

4 Sjekk e-postadressen for passord henting. Hvis du klikket på linken som sa at du ikke lenger har tilgang til denne e-postadressen, kan du fylle ut skjemaet leveres av Google og vente på Google kan kontakte deg.

Slett konto

5 Gå til Orkut hjemmeside og logg på.

6 Klikk på "Settings" -fanen øverst på siden. Et nytt vindu vil dukke opp.

7 Under kategorien "Generelt", klikk på "Slett Orkut-konto." Dette vil ta deg til en kontoer side der du må klikke på boksen som sier du vil slette Orkut-konto. Skriv inn passordet på nytt.

8 Klikk på knappen som sier "Fjern Orkut." Dette vil slette din Orkut-profil, men du vil fortsatt ha en Google-konto.