Hvordan kan jeg søke en ekstern harddisk med Windows 7?

I utgaver av Windows operativsystem før Windows 7, prosessen med å søke etter filer på en stasjon var ofte en vanskelig og tidkrevende ett. Muligheten til å enkelt søke i mapper og eksterne harddisker er en av de mange nye funksjonene som kommer standard med Windows 7. Du vil finne at du søker en ekstern harddisk med Windows 7 er en enkel og rask prosess.

Bruksanvisning

1 Plugg den eksterne harddisken til datamaskinen med USB-kabelen for harddisken. Vent noen sekunder for datamaskinen å gjenkjenne harddisken.

2 Klikk på "Start" kule nederst til venstre på skrivebordet, og klikk deretter på "Computer".

3 Dobbeltklikk på ikonet for den eksterne harddisken i datamaskinen vinduet. Dette er vanligvis "H", "I" eller noe lignende.

4 Klikk på "Søk" boksen øverst til høyre i vinduet for den eksterne harddisken.

5 Skriv inn navnet på det du vil søke etter, og trykk på "Enter" -tasten for å begynne å søke den eksterne harddisken med Windows 7. Gjenta prosessen etter behov for andre filer som du ønsker å søke etter på harddisken.

Hint

  • Kopiere en fil som du finner ved å høyreklikke på filen og velge "Kopier". Deretter kan du lime inn filen i en mappe du vil ved å høyreklikke på mappen og velge "Lim inn."