Hvordan kan jeg ta et bilde av meg med min datamaskin?

Hvordan kan jeg ta et bilde av meg med min datamaskin?


Med alle som bruker sosiale nettverk nettsteder som Facebook og Myspace, er å kunne produsere en anstendig profilbildet blir mer av en standard forventning for databrukere. Du trenger ikke dyre digitalkameraer for å ta et bilde av deg selv med datamaskinen. Du kan ta et bilde av deg selv for gratis hvis du har Internett-tilgang og en web cam.

Skype

Skype er et gratis program som lar deg ringe via datamaskinen. Den lar deg også tekst-chat og videosamtaler. Siden Skype er utviklet for bruk med nettkamera, det har kapasitet til å ta øyeblikksbilder både av deg og av den personen du snakker i en videosamtale. Plugg din web cam til datamaskinen og sørge for at det er på, åpner Skype, klikk på "Skype" -menyen, velg "Endre bilde" og deretter "Ta Videoklipp." Etter det, kan du bestemme om du vil beholde bildet eller søppel det. Bruk dette alternativet hvis du ønsker et bilde som folk kan se i Skype nesten umiddelbart, og ønsker ikke å bry seg med å laste ned eller laste opp noe.

Cameroid

Cameroid er et gratis bilde verktøyet tilgjengelig fra cameroid.com. I motsetning til Skype, trenger du ikke å ha noe programvare installert på datamaskinen bortsett fra nettleseren. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker å knipse et bilde på din skrivebord, siden mange selskaper har begrensninger på hvilke programmer du kan laste ned og installere på selskapets datamaskiner. Bare sørg for at din web cam er tilkoblet og på, og hvis du blir bedt, klikk på "Tillat" for å gi nettstedet tillatelse til å få tilgang til kameraet. Deretter klikker du bare på en av de to kameraikonene i verktøylinjen til høyre.

Generelle tips

Belysning og vinkel er trolig de to viktigste faktorene i å ta et godt bilde med din datamaskin og en web cam. Prøv å sørge for at du har en lyskilde som er indirekte (dvs. diffust) - du kan bruke en lampeskjerm for å spre lyset, eller du kan trekke en gammel fotograf triks og legg et ark foran lampen. Skyting opp mot ansiktet i stedet for rett på kan bidra til å skjule litt ekstra vekt i haken. Snarere enn å prøve å skjule kurver helt, slår å fremheve andre områder - for eksempel hvis du ikke ønsker å vise magen, snu litt til siden med hoften fremover. Uansett hvilken vinkel du har, sørg for at klærne du velger er hensiktsmessig. Du kan bære noe litt sexy hvis du ønsker å gjøre det, men unngå alt ekstremt lavt kutt eller korte shorts og skjørt. Husk - kommer du selger en smak av deg selv, ikke hele bakeriet.