Hvordan kan jeg tillate Limewire har gjennom Windows-brannmur innstillinger?

Limewire krever en Internett-tilkobling for å få tilgang til filer for nedlasting, og må få lov til å koble seg til gjennom Windows-brannmuren. Hvis Windows-brannmuren blokkerer programvare på Limewire fra å etablere en Internett-tilkobling, må du legge til Limewire som et unntak til brannmurregler.

Bruksanvisning

Windows 7 og Windows Vista

1 Klikk på Windows "Start" -knappen og trykk "Control Panel." Open "System and Security" i Windows 7 eller "Sikkerhet" i Windows Vista.

2 Klikk på "Windows-brannmur" for å åpne innstillingene Microsoft Windows-brannmur. Velg "Slipp et program gjennom Windows-brannmur" fra venstre delen av Windows-brannmuren skjermen. Input administratorpassordet eller trykk på "Tillat" hvis du har brukerkontokontroll aktiv på datamaskinen din.

3 Bla gjennom listen over programmer for å lokalisere Limewire. Klikk for å plassere en hake ved siden av Limewire, og trykk "OK." Windows-brannmur er konfigurert til å tillate Limewire å koble til Internett.

Windows XP

4 Åpne "Start" -menyen og klikk på "Control Panel" linken. Klikk "Security Center" i Kontrollpanel.

5 Klikk på "Windows Firewall" i Sikkerhetssenter for å åpne dialogboksen Windows-brannmur innstillinger. Bytt til "Unntak" -fanen.

6 Bla gjennom listen over programmer og tjenester for å lokalisere Limewire. Sett en hake ved siden av Limewire tjenesten. Klikk "Legg til program" og bla for Limewire hvis det ikke vises på listen. Klikk "Open" og trykk "OK" for å legge til Limewire til listen. Klikk "OK" igjen for å lukke dialogboksen Windows-brannmuren. Limewire er satt som et unntak for Windows-brannmuren.