Hvordan kan jeg vise PDF-filer på My iPod Nano?

Hvordan kan jeg vise PDF-filer på My iPod Nano?


Teknisk sett kan du ikke vise PDF-filer på din iPod Nano fordi enheten ikke støtter det bestemt format. For å omgå dette problemet kan du konvertere PDF til en bildefil format og overføre den til iPod som du ville et bilde. Gratis formatom kan hjelpe deg å få de filene du trenger på din iPod, uavhengig av sine evner.

Bruksanvisning

1 Last ned en PDF til Image Converter, og installere det på din datamaskin. Du kan finne en rekke gratis versjoner av bildet omformere alle over Internett. En av de enkleste å bruke, og mest spesialiserte omformere for denne funksjonen kan finnes via lenken nedenfor.

2 Åpne converter og klikk "Legg til fil", for å bla gjennom datamaskinen for PDF-filer du vil vise på din iPod. Klikk "OK" for å importere dem til konverteren.

3 Velg formatet du ønsker å konvertere PDF-filen til. Den vanligste er JPG, men en fullstendig liste over iPod-kompatible formater finner du nedenfor.

4 Tildele en spare mappe ved å bla datamaskinen og deretter velge mappen du ønsker den konverterte filen skal vises i.

5 Klikk på "Konverter" for å begynne transformasjonsprosessen. Når filene er ferdig med å konvertere, finne dem i lagringsmappen og flytte dem til iTunes-biblioteket.

6 Oppdater iPod, og du vil være i stand til å vise bildene.

Hint

  • Bruk en annen "Lagre" -mappen så originale mappen filens å unngå eventuelle misforståelser.