Hvordan kan jeg vite om mitt brenner Støtter Dual Layer DVD Media?

Hvordan kan jeg vite om mitt brenner Støtter Dual Layer DVD Media?


DVD-brennere hadde vært tilgjengelig for en stund før dual layer DVDer begynte å dukke opp på markedet. Som et resultat, noen eldre DVD-brennere er ikke i stand til å støtte den nyere dual layer media, som kan holde nesten dobbelt så mye data som enkeltlagsplater. Sjekk om din DVD-brenner støtter dual layer media for å finne ut om du kan dra nytte av den økte kapasiteten på disse platene.

Bruksanvisning

1 Fysisk undersøke DVD-brenneren. Hvis bokstavene "DL" er til stede overalt på forsiden av DVD-brenneren, er dual layer media støttes. Hvis du ikke ser disse brevene hvor som helst på brenneren, fortsetter du til neste trinn.

2 Trykk Windows-logoen og "R" -tastene samtidig, og skriv "devmgmt.msc" i boksen som vises. Enhetsbehandling belastninger. Utvid DVD / CD-ROM stasjoner i Enhetsbehandling. Modellnummeret vil være en kombinasjon av bokstaver og tall, for eksempel "GSA-T11N." Skriv inn modellnummeret til en søkemotor for å finne en liste over spesifikasjoner for enheten. Hvis du ikke klarer å finne spesifikasjonene for brenneren din på nettet, går du videre til neste trinn.

3 Bla til Nero verktøy og hjelpemidler laste siden ved hjelp av koblingen i Resources. Bla ned til "Nero Infotool" og klikk "infotool.zip" for å laste ned filen. Pakk InfoTool.zip til en mappe ved å dobbeltklikke på den og bruke den innebygde Zip utvinning funksjonen i Windows XP eller senere, eller bruke filen utvinning verktøyet for ditt valg, for eksempel WinRAR eller WinZip.

4 Dobbeltklikk på "InfoTool.exe" i mappen som InfoTool.zip ble hentet til. Verktøyet lanseringer og søker etter informasjon om DVD-brenneren.

5 Klikk på "Drive" -kategorien, så les informasjonen som vises under DVD-kolonnen. Kolonnen har to oppføringer for dual layer media: "-R DL" for DVD-R dual layer plater og "+ R DL" for DVD + R dual layer plater. Grønne haker betegne om stasjonen er i stand til å lese data fra og skrive data til, de to typene dual layer media.