Hvordan kjøpe en Business Internett Domain Name

La oss si at du har besluttet å starte en bedrift, og du vurderer flere foretaksnavn. Men du trenger å gjøre et domene søk for å sikre at navnene på nettet er tilgjengelig. Med noen få tips, kan du vite hvordan du klokt kjøpe virksomheten Internett-domenenavn for din virksomhet.

Bruksanvisning

1 Forskning domenenavn for å fastslå om de er tilgjengelige. Til forskning domenenavn, kan du bruke Whois Database (whois.net). Hvis du bestemmer deg under ditt domenenavn søk som du har en sterk preferanse for et bestemt domenenavn som er tatt, er det du kan være i stand til å kjøpe det flere måter. Først kan du få tilgang til nettstedet og se etter kontaktinformasjon. Når funnet, kan du ta kontakt med personen og lage et tilbud. Fortrinnsvis er det best å sende en innledende e-post og senere følge opp med en samtale. En annen måte er gjennom å bruke et domenenavn megler eller meglerhuset. Kontroller at du ber om og sjekk referanser.

2 Vurdere lignende domenenavn for å unngå forvirring. Dette trinnet er svært viktig. For eksempel kan ønsket domenenavn være MRBees Books. Imidlertid kan en annen domeneregistrering for MRBees Publikasjoner eksisterer. Og MRBees Publications har et dårlig rykte med ikke bare kunder, men leverandører. Faktisk, gjennom forskning, har du funnet mange sider på internett som er fylt med kundenes klager. På grunn av dette, må du bestemme om de to navnene er også nært forbundet.

3 Kjøp og registrere tilgjengelige domenenavn. Hvis det er økonomisk mulig, bør du kjøpe domenenavn i .com og andre. Kjøp varianter av domenenavnet for å sikre din merkevare. For eksempel, hvis du bestemmer deg for å bare kjøpe ett domenenavn, MRBeesBooks.com og noen andre registrerer MRBeesBooks.biz, kan dette skape forvirring. Hvis det er igjen økonomisk mulig, bør du også kjøpe ett domenenavn for ditt slagord. Igjen, er målet å sikre din merkevare.