Hvordan kjøpe et domenenavn Vinner

Hvis du er en begynnelse webmaster eller bare kjent med detaljene i nettet, deretter opprette ditt eget domene kan virke som en skremmende oppgave. Dette kunne ikke være lengre fra sannheten. Det er ganske enkelt, egentlig. Enten du ønsker å kjøpe et domenenavn og lage et nettsted for personlige grunner eller underholdning, enten du ønsker å koble til med en gruppe kolleger og venner eller øke selskapets virksomhet, hosting ditt eget domene er både morsomt og nyttig. Bare følg disse enkle trinnene som vil vise deg hvordan du kjøper et domenenavn direkte.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for og sjekke tilgjengeligheten av domenenavnet. En rask Internett-søk vil lede deg til dusinvis av nettsteder der du kan se om ønsket domenenavn er tilgjengelig. Du kan også gjøre et søk på et domenenavn registrar, som GoDaddy.com, og bruke deres domenenavn look-up verktøy for å søke etter tilgjengelige domenenavn.

2 Søk på nettet vert du skal bruke og skrive ned eller kopiere DNS-servere informasjon, som du finner ved å kontakte webverten eller ved å søke på "Spørsmål og svar" -kategorien for informasjonen. Dette er mest sannsynlig de samme DNS-servere som du skal bruke.

3 Fortsett til en godkjent registrar Directory, slik som InterNic, og søke i databasen etter akkrediterte registrarer plassert rundt om i verden. Bruk denne listen til forskning ulike registrarer for å finne en som passer ditt budsjett og ligger i ditt land. Noen av de mest populære domenenavn er GoDaddy, Namecheap, Enom, Tucows og Dotster.

4 Registrer en ny konto på domeneregistrator at du har valgt i trinn 3. Dette inkluderer å velge et domenenavn, fylle ut noen personlige opplysninger, og betale ca $ 10 gebyr for å kjøpe domenet for det første året.

5 Ta kontakt med Web-hosting selskapet enten via telefon eller e-post og la dem vite at du har opprettet et domenenavn slik at de kan legge det til deres system. Hvis du ikke ønsker å sette opp web hosting for ditt domene ennå, kan du hoppe over dette trinnet for nå.

6 Logg inn for å domeneregistratorens innloggingssiden for å administrere domeneinnstillingene, sette opp web hosting (hvis du ikke allerede har gjort det), fornye domenet eller bruke noen ekstra funksjoner at registraren tilbyr.

Hint

  • Ditt domenenavn bør gi de besøkende en god ide om hva de kan finne på din site.If ønsket domenenavn er på vent, kan du alltids fortsette å sjekke tilbake og vente på det å bli tilgjengelig. Det blir som regel tilgjengelig når den nåværende eieren av navnet unnlater å betale de nødvendige avgifter for å holde name.Choosing et domenenavn uten understrek, bindestrek eller andre symboler vil tillate at nettstedet skal være lettere husket av kunder eller andre besøkende.
  • Det er vanlig for bedrifter å kjøpe domenenavn i bulk å gjøre en fortjeneste på navnene ved å selge dem senere. Hvis du ønsker å få en av disse navnene, kan du forvente å betale en heftig pris.