Hvordan kjøpe internasjonale domenenavn

Hvordan kjøpe internasjonale domenenavn


Et domenenavn er egentlig adressen til et nettsted. Hver nettadresse ender i en forlengelse av vanligvis to eller tre bokstaver. For eksempel .com, .org og .net er alle nettstedet utvidelser. For nettsteder fra andre land, webadressen har ofte en to-bokstavskode som indikerer hvilket land den kommer fra. Disse ikke-amerikanske nettsteder er vurdert å ha internasjonale domenenavn. Kjøpe internasjonale domenenavn kan enkelt gjøres fra USA gjennom noen av mange web hosting nettsteder på Internett.

Bruksanvisning

1 Slå opp internasjonale Web utvidelser. Hvis du ennå ikke er sikker på hvilke domener du ønsker å kjøpe, vil det hjelpe å slå opp hvilke bokstaver korresponderer med hvilke land. Hvis du vil vise en liste, se Resources.

2 Velg en web hosting selskapet fra hvem du skal kjøpe domenenavn. Ifølge Consumer rangering nettstedet, GoDaddy.com og Host Gator er anerkjente web verter.

3 Klikk på "Domains" -knappen på nettsiden til Web vert du velger. Siden vil ha et søkefelt for deg å skrive inn domenenavnet du ønsker å kjøpe. Du må opprette et unikt domenenavn for å legge til din valgte filtypen. Tenk på variasjoner av det navnet i tilfelle den du velger er allerede tatt.

4 Legg hvert domenenavn du ønsker å kjøpe til din handlekurv på nettstedet. Følg instruksjonene for å kjøpe dine domenenavn. De fleste nettsteder tilbyr en avtale når flere domenenavn er kjøpt. Ditt domenenavn vil bli eid av deg for ett år. Hvis du ikke fornyer det, vil du miste det.