Hvordan kjøpe på Craigslist

Kjøp og salg av produkter er blant de viktigste funksjonene i web-basert rubrikkannonser repository Craigslist, selv om virkningsmekanismen gjør dette fungerer annerledes enn det gjør på nettsteder som eBay eller Amazon.com. Nemlig, råder Craigslist brukerne å håndtere bare med lokalbefolkningen eller folk i nærheten som kan møte dem lokalt. Foreta kjøp i person når det er mulig, aldri usett eller ved å gi finansiell informasjon til selger.

Bruksanvisning

1 Kontakt selgeren for å sørge for at varen er fortsatt tilgjengelig, deretter ordne et personlig møte med selgeren etter at du samtykker i å kjøpe varen. Enige om en offentlig møteplass. Craigslist fraråder å møte en potensiell selger på henne eller hjemme.

2 Inspisere varen nøye før du tar en endelig beslutning om å kjøpe. Hvis du ser en kjærlighet sete du på Craigslist, men merker elementet er nedslitt og snusket i person, ikke er enige om å videreføre kjøpet. Avtaler du gjør via e-post er ikke-bindende, og hvis en vare ikke lever det til hva det selger lovet, høflig avslå salg.

3 Betal person i kontanter eller ved hjelp av en sikker elektronisk betalingsmidler, som for eksempel PayPal. Aldri personen bankkontoinformasjon for en "wire transfer" - alt han vil bruke informasjonen for å høste penger fra bankkontoen din.