Hvordan kjøpe riktig domenenavn

Hvordan kjøpe riktig domenenavn


En vanlig feil gjort av nye eiere er rushing i til kjøp av et domenenavn. Noen viktige elementer i domenet bør vurderes på forhånd, men å sørge for at den perfekte domenet er kjøpt.

domene~~POS=TRUNC nøkkelord

Det er sannsynlig at navnet på din bedrift eller nettside vil allerede være registrert som et domenenavn av noen andre, så bør du vurdere å legge til søkeord for å navnet ditt å gjøre en minneverdig setning. For eksempel, hvis infotech.com er tatt, kan du prøve infotechsolutions.com eller infotechtechnology.com.

branding

Ditt domenenavn vil være en av de mest synlige representasjoner av din bedrift eller nettside, så ikke la navnet fjerne seg for langt fra ditt merkenavn og merkevarestrategi. Selv om NumberOne.com er en minneverdig domene, hvis det ikke er knyttet til virksomheten, revurdere det.

Tegnsetting

De fleste nett eksperter anbefaler å unngå tegnsetting, for eksempel bindestreker eller understreking, når du velger et domenenavn. I de fleste tilfeller, hvis potensielle kunder høre ditt domenenavn, vil de glemme tegnsetting senere eller være mer sannsynlig å skriver feil domenet hvis de husker det.

domene~~POS=TRUNC Extensions

Du vil bli hardt presset til å finne en Internett-ekspert som ikke anbefaler å bruke en no forlengelse for domenet, i motsetning til .net, .biz, eller andre. Nettbrukere er mest kjent med .com og vil huske det mye bedre enn andre alternativer.

Tilgjengelighet

Hvis du tror du har en vinnende domene, se om det er tilgjengelig ved å gå Instant Domain Search. Hvis domenet er ikke tilgjengelig, men du er villig til å bruke litt penger for å kjøpe den, kan du besøke et nettsted som Kjøp Domains.com å se om det registrerte navnet er til salgs.