Hvordan kjøpe varer på nettet

Hvordan kjøpe varer på nettet


Internett har brakt shopping rett inn i hjemmene til mennesker globalt. Evnen til å handle når som helst, fra hvor som helst, har gjort prosessen rutine. Ta enkle forholdsregler når du handler på nettet kan gjøre opplevelsen givende.

Bruksanvisning

1 Installere eller oppdatere sikkerhetsprogramvare for ditt eget datasystem. Programvaren vil advare deg hvis du besøker nettsteder som er merket som upålitelig, før du gir dem sensitiv informasjon. Med mindre du har gjort forretninger med dette området før, stole på sikkerhetsprogramvaren. Du kan dobbeltsjekke nettsteder ved å se etter ikoner av uavhengige evaluatorer som Better Business Bureau og TRUSTe, ofte omtalt på forsiden eller hjemmesiden til nettstedet.

2 Sett opp en online konto gjennom en tjeneste som eBillme eller PayPal, spesielt hvis du har noen spørsmål om bruken av dine personlige kredittkort. Det er raskere og også litt sikrere enn å bruke et debetkort og er fortsatt knyttet til midlene faktisk på innskudd, slik at du pådrar ingen gjeld. Ikke alle leverandørene godta disse tjenestene, men så må du velge om du vil bruke dine andre kort for dem eller å gi avkall tilgang til sine varer. Noen online selskapene vil også tillate deg å betale med en sjekk, men du er nødt til å gå inn i bank-routing og kontonummer langs bunnen av sjekken på nettet, fremfor å sende et papir sjekk.

3 Finn nettsidene til leverandørene hvor du har handlet i det siste, spesielt etter katalog, og bokmerke disse nettstedene for enkel referanse og tilgang. Sett opp kontoer for å melde deg på e-post salg varsler, kuponger og rabatter.

4 Sammenlign priser mellom forhandlere av høyere kostnader eks. Du kan være i stand til å åpne flere faner i nettleseren for å se konkurrerende priser ved siden av hverandre. Lagre eller skrive ut vare søk og sammenligne dem med prisene på lokale murstein og mørtel butikker, og sørg for å inkludere fraktkostnader, selv om du kan lagre på merverdiavgift ved å kjøpe på nettet.