Hvordan kjøper en Network Address Gjennom en WiFi USB

Hvordan kjøper en Network Address Gjennom en WiFi USB


For å koble til et Wi-Fi-nettverk, trenger en datamaskin et nettverkskort. De fleste bærbare datamaskiner har en innebygd trådløs adapter, men noen eldre bærbare og de fleste stasjonære datamaskiner ikke. Eksterne adaptere koblet over en Universal Serial Bus (USB) tilkobling er populære, da de lett kan kobles til og fra - selv når datamaskinen er på. Du kan installere og konfigurere et Wi-Fi USB-adapter slik at datamaskinen kan få en IP-adresse og koble til et trådløst nettverk.

Bruksanvisning

1 Sett inn CDen som fulgte med den trådløse USB-adapteren inn i datamaskinens optiske stasjon. Vent noen sekunder til driverinstallasjon verktøyet kommer opp automatisk.

2 Installer drivere og trådløst nettverk administrasjonsverktøy for trådløskortet ditt. Den spesifikke måte å utføre dette trinnet avhenger av merke og modell av din adapter. For eksempel, for en Belkin Wireless G USB-adapter, holder musen over "Install" -knappen, og klikk deretter på "Klikk her", deretter "Next". Verktøyet vil installere den nødvendige driveren på datamaskinen. Klikk på "Finish".

3 Plugg den trådløse adapteren inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Vent til hardware wizard Windows 'oppdager den nye enheten. Klikk "Installer programvaren automatisk (anbefales)" og deretter "Next", og følg instruksjonene. Godta trollmannens anmodning om å starte datamaskinen på nytt.

4 Se etter et nytt ikon på oppgavelinjen (som standard nederst til høyre på skrivebordet i Windows), tilsvarende det trådløse kortet nettverk administrasjonsverktøy. Klikk på det nye ikonet. Verktøyet vil vise en liste over trådløse nettverk innenfor rekkevidde. Klikk på nettverket du ønsker å delta, og hvis du blir bedt om å av Windows, skriv inn passordet eller passfrase for å bli med i et kryptert nettverk. Vent til datamaskinen kobles til nettverket. Når Windows rapporterer at sammenføyningen var vellykket, vil datamaskinen ha kjøpt en nettverksadresse fra det trådløse tilgangspunktet.