Hvordan koble Brother MFC-7220 skriver til Min datamaskin

Hvordan koble Brother MFC-7220 skriver til Min datamaskin


Brother MFC 7220 er en skriver som er konstruert for å håndtere ditt hjem eller hjemmekontor utskriftsbehov. Alt-i-ett laserskriver kan fakse, PC-faks, skanne, kopiere og skrive ut dokumenter med letthet. Den kompakte størrelsen på MFC 7220 påvirker ikke sin robuste papirhåndteringsmuligheter. Brother har utviklet denne skriveren til å håndtere 20 sider i den automatiske dokumentmateren, og den har en 250-arks papirskuff. Koble skriveren til datamaskinen er like enkelt som å kjøre en CD og koble den til datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Sett Brother MFC installerings-CDen i CD-ROM på datamaskinen. Når Brother MFC-hovedskjermen vises, klikker du på "Installer MFL-Pro Suite."

2 Svar "Ja" etter du leser og godtar lisensavtalen.

3 Velg "Lokal tilkobling" og dobbeltklikk på "Next" -ikonet.

4 Plugg MFC-maskinen til datamaskinen med USB-kabelen når du blir bedt.

5 Koble skriveren inn i veggen og slå på strømbryteren på baksiden av skriveren. Installasjonsveiviseren vil fortsette og installere alle driverne og Brother skannerprogramvaren til datamaskinen.

6 Svar på "Online-registrering" skjerm spørsmål og klikk "Next". Når Installasjonen er fullført vises, velger du det blå "Ferdig" -ikonet og starte datamaskinen på nytt.