Hvordan Koble Cable Service på Pole

Hvordan Koble Cable Service på Pole


Kabel tjenesten er levert til et hjem via en koaksialkabel. (Reference1) Koble kabelen på polet skjer vanligvis når det har vært en midlertidig feil i tjenesten enten ved valg eller ved manglende betaling. (Reference3) Tanken er at alle innsiden ledninger er fortsatt tilkoblet og teknikeren kan besøke utsiden av huset bare for oppkobling av tjenester. (Reference2) For en ny vending opp eller en lengre servicespørsmål en innvendig besøk vil være nødvendig.

Bruksanvisning

1 Finne ut hvordan området er betjent. (Reference3) Normalt er det to metoder for tilkobling til TV-tjenester fra en kabelleverandøren. Den ene typen er en tjeneste ledning som går fra springen gjennom luften til siden av huset og inn i en koblingsboks som kalles en tjeneste avgrensning enhet (SDU). (Reference2) Den andre typen er en kabel som går under jorden fra gaten normalt en pidestall i gården tilbake til SDU. (Reference1)

2 Sett opp stigen. Ved hjelp av stigen sikkerhet er et must når du arbeider i luften. Teknikere som ikke bruker stiger for å nå reconnect punktet kan bruke spesielle klatreutstyr. (Reference3) Dekslene som går på føttene kalles gaffs. De gaffs har stropper som festes rundt normale støvler, og de gir pigger på undersiden av skoene for å hjelpe balanse og holder som du klatre. (Reference2) For å klepp opp en stang du vikle en klatring belte rundt stangen og fest den til en spesiell belte som du bærer. Bakgrunnen for de to beltesystem heller enn å bruke en lang en er å tillate innsetting av hurtigutløsningsklemmer i tilfelle beltet blir sittende fast, og du har å løsne og klepp tilbake ned til bakken uten hjelp av beltet. (Reference2)

3 Koble til kabelen i springen ved hjelp av en F-tilkobling og RG6 kabel. (Reference4) Kranen er en enhet som sitter på hovedlinjen og gir en port for å plugge inn. Kranen er en stor grå eller svart boks som du kan se fra bakken. Hvis du var i stand til å klatre opp og se inni deg vil se de samme kontaktene som er på stikkontakter i hjemmet ditt. (Reference4) De fleste boksene har fire til åtte tilkoblinger i å yte service til de omkringliggende kunder. RG6 er en standard som blir brukt i de fleste tilfeller, bortsett fra hvor en ekstra lange løp er nødvendig. Hvis du planlegger å ha en kjøre over 50 fot og deretter bruke RG11 å gi beskyttelse mot uklare bilder og falt linjer. (Reference2)

4 Kjør kabelen til huset og montere den ved hjelp av et spenn klemme kabel. Legg igjen en liten bit av slakk på begge sider og feste en brakett til hver. (Reference2) Brett huset linjen tilbake mot hovedlinjen i ca tre føtter og deretter sette klemmen. Ved å brette linjen tilbake og sette klemmen du har satt spill inn i linjen. Dette spillet vil kompensere når det er sterk vind eller andre ting som kan trekke kabelen gratis. Klemmen på huset skruer inn i huset med to ekstra lange mounding skruer. Når skruene er i så værbestandig området med en liten mengde klar silikon for å beholde været korrektur verdien av kundens hjem. (Reference4)

5 Skyv linje ned siden av huset og monter med noen føtter med plastklips. Space klippene ujevnt nedover siden av huset, slik at det ikke forstyrrer tjeneste. Dette fungerer bedre hvis du skjule det ved siden av en downspout eller annen vertikal kant av ytterkledning. (Reference2)

6 Skyv kabelen inne av været bevis hull i SDU. (Reference3) The SDU bør fortsatt være montert til huset fra en tidligere installasjon. Hvis det er behov for sikret igjen da legge til et par skruer gjennom baksiden av boksen inn i siden av huset. Sjekk også for å sikre den forrige jordledningen er fortsatt festet. En klemme er festet til metall-kontakt og til en ledning som går til et felles jordingspunkt som for eksempel en kaldtvannsledning. (Reference2) Hvis du forlater bakken ut det kunne føre til uklare bilder og forårsake farlige situasjoner bør elektrisitet finne sin vei inn på linjen og har ingen steder å gå. (Reference1)

7 Koble kabelen fra innsiden av huset til en splitter i SDU-boksen. (Reference1) Koble linjen som du nettopp har installert fra polet på gaten til samme splitter. En splitter er noe mer enn en passiv enhet som gjør det mulig for en kabel som skal kobles til mange andre. (Reference2) Noen splittere har en i port og mange ut-porter. Linjen fra gaten går inn i er i havn. Ikke alle splittere har denne innstillingen.