Hvordan koble CPU Video til en HD-Cable Box

Hvordan koble CPU Video til en HD-Cable Box


For å se HD-kabel programmering, må du ha en HD-tuner. Denne tuneren ikke nødvendigvis trenger å være installert på din TV. Faktisk, hvis datamaskinens CPU skjermkort har en HDMI-In-port, kan du koble opp HD kabelboks til selve datamaskinen. Selv om det ikke gjør det, kan du installere en HD-skjermkort uten store problemer, selv om du aldri har vært på innsiden av en datamaskin før.

Bruksanvisning

1 Slå datamaskinen, fjerne alle kablene og skru Phillips skruene fra baksiden av CPU, hvis du ikke har en HD-skjermkort. Skjermkortet har en HDMI-port, som er omtrent en halv tomme lang med den trykte "HDMI" tekst ved siden av porten.

2 Skyv åpne datamaskinen saken. I midten av saken er den store hovedkortet, og på baksiden av hovedkortet er PCI kortspor. Koblet til en av spaltene er din nåværende skjermkort.

3 Trykk ned på plast spakene, som ligger på hver side av kortet. Dette låser kortet. Skyv kortet ut og sette inn erstatnings HD skjermkort. Skyv plast spakene ned igjen for å låse kortet på plass.

4 Lukk datamaskindekslet, stram Phillips skruene og koble kablene tilbake i systemet. Slå på datamaskinen, og deretter sette inn driverinstallasjons CD i diskstasjonen av systemet. Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren å fullstendig installere driveren.

5 Koble HDMI-kabelen inn i "HDMI Out" porten på HD kabelboks, og sett den andre enden av kabelen inn i "HDMI In" porten på den nye HD skjermkortet for å fullføre CPU-til-HD kabelmottaker tilkobling.