Hvordan koble datamaskiner med en USB

Hvordan koble datamaskiner med en USB


Ikke koble to datamaskiner med en vanlig USB-kabel. Bruk i stedet en bro USB-kabel. Denne spesielle USB-kabelen har en NULL-kontakt i midten som opphever kostnad fem volt som går gjennom USB-kabler. Det er to tilkoblingsmodi for bro USB-adaptere: adresse modus og nettverksmodus. Link modus er bra for brukere som ønsker å overføre filer mellom datamaskinen, mens nettverksmodus tillater fildeling, skriverdeling og Internett-tilgang.

Bruksanvisning

1 Installer drivere og programvare forbundet med USB-kabelen. Prosessen for å installere disse driverne vil variere avhengig av operativsystemet og produsenten av bridging USB-kabelen. Noen USB-kontakter vil ha separate installere programmer, avhengig av hvilken modus du velger å installere. Andre vil ha et enkelt installere prosess, som vil be brukeren hvilken modus du skal installere. Hvis du bestemmer deg for å endre modus senere, koble kablene før du installerer de nye driverne.

2 Koble USB-kabelen til en USB-port på hver av datamaskinene. Hvis du bruker en USB 2.0-kabel, da begge datamaskinene må være USB 2.0-kompatibel for tilkobling til å jobbe på den mulige 480Mb / sekund overføringshastighet. USB 1.x serie connecters kan bare overføre opp til 11Mb / sekund.

3 Klikk "Start" på oppgavelinjen. Velg "Control Panel", "Maskinvare og lyd" og "Device Manager."

4 Kontroller at tilkoblingen er opprettet. Hvis du velger koblingen modus, klikk på "pluss (+) ved siden av" Universal Serial Bus-kontrollere "for å åpne treet. Kontroller det er en ny enhet. Det bør være en oppføring som ligner" Hi-Speed ​​USB Bridge-kabel. "Dette er alt du trenger å gjøre for link modus.

Hvis du velger nettverksmodus, klikker du på "pluss (+) ved siden av" Nettverkskort "for å åpne treet. Kontroller det er en ny enhet. Hvis du ikke ser dette i Enhetsbehandling, og deretter se på dokumentasjonen som fulgte med USB-kabel for å se hva andre oppsett er nødvendig for deling av filer og skrivere.