Hvordan koble den bærbare til en EMC DMX

Hvordan koble den bærbare til en EMC DMX


EMC DMX er en kommersiell data-lagringsprodukt for arkivering av datafiler, sikkerhetskopiering av data og innholdsadministrasjon. DMX inneholder flere harddisker for lagring av tusenvis av terabyte med data (en terabyte tilsvarer 1000 gigabyte). Datamaskiner på et bedriftsnettverk vanligvis tilgang til data fra DMX via et system av rutere koblet til datamaskiner via Ethernet-kabler. Spesielle tillatelser og et passord er vanligvis nødvendig fra en nettverksadministrator for å få tilgang til data, selv om forbindelsen til DMX selv tar bare et øyeblikk.

Bruksanvisning

1 Slå den bærbare datamaskinen mens du kobler maskinen til nettverket og EMC DMX.

2 Plugg den ene enden av en Ethernet-kabel inn i en ledig Ethernet-port på den bærbare datamaskinen til plug setene i havn med et klikk.

3 Koble den andre enden av kabelen til en Ethernet-port på en ruter koblet til EMC DMX.

4 Slå på den bærbare datamaskinen, og klikk på "Computer" -ikonet på skrivebordet.

5 Dobbeltklikk på "Network" og følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere den bærbare datamaskinen for nettverkstilkoblingen. Skriv inn passordet som tilbys av nettverks systemadministrator når du blir bedt om et passord for å få tilgang til nettverket. En oversikt over alle systemer på nettverket vises. Velg det angitte navn for EMC DMX, som vil variere avhengig av selskap som bruker utstyret.

Hint

  • Slå av datamaskinen når du kobler til eller fra Ethernet-kabelen.