Hvordan koble din Kindle til Wi-Fi på en McDonalds

Hvordan koble din Kindle til Wi-Fi på en McDonalds


Amazon Kindle lar deg lese elektroniske bøker (e-bøker) og digitale magasiner mens du er på farten via sin tablet PC-lignende skjerm. Enheten inneholder også en innebygd trådløs Internett-adapter som er i stand til å koble til Wi-Fi "hotspots" på Coffee, biblioteker og selv på McDonalds. McDonalds hotspot er gratis å få tilgang til og pålegger ikke noen tidsbegrensninger. Når du er tilkoblet, kan du også laste ned e-bøker og annet innhold til Kindle samt koble til pre-programmerte nettsteder på enheten.

Bruksanvisning

1 Slå på Kindle ved å skyve sin "Power" knappen på undersiden av enheten til høyre. Sørg for at du er inne McDonalds eller innenfor restaurantens Wi-Fi-serien --- ute på terrassen eller på lekeplassen, hvis tilgjengelig.

2 Trykk på "Home" -knappen på Kindle deretter på "Meny" -knappen. Bruk enhetens 5-veis kontrolleren for å navigere til "Innstillinger" og trykk deretter på midtknappen i kontrolleren for å velge "Innstillinger".

3 Trykk på "Down" controller for å velge "View" ved siden av "Wi-Fi-innstillinger." En liste over oppdagede Wi-Fi-nettverk. Trykk på "Up" eller "Down" controller for å navigere til "Wayport_Access."

4 Trykk på midtknappen i kontrolleren for å velge "Connect". Kindle er "Basic Web" starter automatisk og laste McDonalds forbindelse nettside. Bruk den "riktige" eller «venstre» kontrolleren for å navigere til "Connect" knappen på nettsiden og trykk deretter på midtknappen i kontrolleren til å trykke på knappen.

Hint

  • Når du er ferdig med å bruke McDonalds hotspot, slå av Kindle å koble fra nettverket. Kindle vil huske hotspot neste gang du kommer tilbake --- du trenger ikke å velge "Wayport_Access" nettverk på nytt.