Hvordan koble en åpen høyttalersystem til en datamaskin

Koble hjemmehøyttalersystemet til datamaskinen kan forbedre den generelle databehandlingsopplevelsen ved at du kan nyte hi-fi lyd i filmer, spill og andre typer medieapplikasjoner. Feste ditt hjem høyttalere til datamaskinen er enklere enn du kanskje tror, ​​krever bare noen få enkle komponenter og ikke mer enn en time av din tid.

Bruksanvisning

1 Få et lydkort i stand til å gi ut 5.1 eller 7.1 surround lyd hvis datamaskinen er ellers uskikket. Test dette ved å se på tilkoblinger for lyd kabler på baksiden av PCen. Datamaskiner som kan produsere 5,1 og 7,1 lyd vil ha fire lydinnganger - tre for høyttalerne og en for mikrofonen. Hvis datamaskinen ikke har det, må du kjøpe et nytt lydkort. Vurdere en "Sound Blaster" modell fra Creative, link under.

2 Installer lydkortet i datamaskinen. Fjern siden av saken ved å fjerne de to skruene på høyre side av baksiden av saken og skyve side tilbake og av. Plugg lydkortet inn i en ledig PCI-spor. En PCI-spor er en horisontalt justert sporet ligger på nedre halvdel av hovedkortet ditt. Bare sett kortet inn (det vil bare gå én vei) og skru den på plass med den vedlagte skruen.

3 Koble høyttalerne til datamaskinen ved hjelp av et sett av male / male 1/8 "jack høyttalerkabler, som er tilgjengelig hos din lokale elektronikkbutikk eller online. Start datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen. Datamaskinen vil automatisk oppdage den nye utgangsenheten og du kan begynne å nyte langt bedre lydkvalitet.