Hvordan koble en AT & amp; T DSL-modem til en PC

Hvordan koble en AT & amp; T DSL-modem til en PC


Installere AT & T modem er enkelt. Det er ikke behov for en tekniker til å komme til huset ditt og installere modemet for deg. Lær hvordan du kobler en AT & T DSL-modem til en PC, og du vil være oppe og går på et blunk. Du trenger bare å følge noen enkle trinn og har modemet og monteringssett fra leverandøren i hendene. Inspiser kit når det kommer til å sørge for at du har fått alt du trenger.

Bruksanvisning

1 Hvordan koble en AT & amp; T DSL-modem til en PC

Åpne din kit å finne de DSL-filtre. Dette er små, firkantede filtre med en telefonledning og Cat 5 støpsel med en 2-tommers telefonledningen i den andre enden. Sett et filter i hvert telefonkontakt som har noe plugget inn i den. Koble telefonledningen til kontakten med bildet av en telefon. Plugg 2-tommers telefonpluggen i telefonkontakten i veggen. Sett den ene til den telefonlinje du vil bruke for å koble opp modemet også.

2 Plugg den grå telefonledningen til den andre siden av filteret. Det burde si "Computer", men hvis det ikke skjer, vil ledningen passe inn bare ett sted. Dette vil bli gjort på telefonkontakt i nærheten av datamaskinen.

3 Sett installasjons-CD i datamaskinens CD-stasjonen. La programvaren til å laste og følg instruksjonene. Vent med å bli bedt om å koble modemet.

4 Hvordan koble en AT & amp; T DSL-modem til en PC

Plugg strømkabelen til modemet inn på baksiden av enheten, og deretter inn i stikkontakten. Ta den andre enden av den grå telefonledningen du koblet til DSL-filteret, og koble til modem der det står "Telefon".

5 Plugg Cat 5 tilkobling ledning til "Ethernet" plugg på baksiden av modemet. Plasser den andre enden på baksiden av datamaskinen i "Ethernet" plugg.

6 Slå på modemet og klikk "Next" på programmet på deg skjermen. Disken vil fullføre installasjonen og ber deg om å starte datamaskinen på nytt.

Hint

  • Du kan avinstallere programvaren når du er ferdig hvis du ikke ønsker å bruke den.