Hvordan koble en bærbar PC LCD til en PC

Hvordan koble en bærbar PC LCD til en PC


Å ha flere skjermer koblet til datamaskinen kan gjøre arbeidet mye lettere. Utvide skjermene og legge ut arbeidet over to forskjellige skjermer kan gjøre deg mindre rotete og mer organisert. Her er tre programmer som gir tilgang til flere skjermer ved hjelp av en bærbar PC og PC.

Bruksanvisning

Maxivista

1 Kontroller at både den bærbare og stasjonære datamaskinen er koblet til det trådløse nettverket i hjemmet ditt. Du kan gjøre dette ved å ha den stasjonære datamaskinen er koblet til den trådløse ruteren via en Ethernet-kabel og laptop koblet gjennom sin trådløse kortet, eller du kan koble den bærbare datamaskinen til ruteren ved hjelp av en annen Ethernet-kabel.

2 Last ned Maxivista programmet. (Se "Ressurser".) Du kan enten laste ned prøveversjon eller hele programmet. Rettssaken er gratis og varer i 14 dager.

3 Åpne MaxiVista_Setup_PrimaryPC.exe installasjonsprogrammet og følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet på din stasjonære datamaskin.

4 Åpne MaxiVista_Setup_SecondaryPC.exe på den bærbare datamaskinen og installere programmet.

5 Høyreklikk på Maxivista ikonet som dukker opp i varslingsområdet på den stasjonære datamaskinen, og klikk "Enable Secondary Display." Dette vil tillate deg å flytte vinduer fra hovedbordet skjermen på den bærbare datamaskinen.

Input Director

6 Last ned Input Director på både den stasjonære PC og bærbar PC du ønsker å bruke som en sekundær skjerm fra Input Director offisielle nettstedet. (Se "Ressurser".)

7 Åpne setup.exe innen både nedlasting og installere programmet på skrivebordet og den bærbare datamaskinen.

8 Konfigurer sekundær skjerm, som Input Director kaller "slave", ved å åpne Input Director-ikonet på den bærbare. Et vindu vil dukke opp med flere kategorier øverst. Klikk "Slave Configuration" og klikk på "Legg til" -knappen i denne kategorien. Skriv inn IP-adressen til den bærbare datamaskinen, og trykk "Enter". Deretter går du til fanen merket "Main" og klikk på knappen «Aktiver som Slave."

9 Konfigurer hovedskjermen, som Input Director kaller "master", ved å åpne Input Director på din stasjonære PC. Det samme vindu vil vises. Denne gangen, klikk på "Master Configuration". Klikk på "Legg til" knappen og skriv inn IP-adressen til den bærbare datamaskinen. Dette vil konfigurere den datamaskinen som slave av din herre bordet.

10 Klikk på "Main" -kategorien, og klikk på «Aktiver som Master" -knappen.

Screen Recycler

11 Kontroller at både den bærbare og stasjonære datamaskinen er koblet til det trådløse nettverket i hjemmet ditt. Du kan gjøre dette ved å ha den stasjonære datamaskinen er koblet til en trådløs ruter via en Ethernet-kabel og den bærbare datamaskinen tilkoblet via den trådløse adapteren, eller du kan koble den bærbare datamaskinen til ruteren ved hjelp av en annen Ethernet-kabel.

12 Last ned Screen Recycler programmet på skrivebordet ditt fra det offisielle nettstedet. (Se Resources.) Dette programmet er bare for Mac OS. Last ned "JollysFastVNC" på den bærbare datamaskinen. Begge disse nedlastingene er tilgjengelig på samme side. Bare klikk på "JollysFastVNC" -fanen øverst på websiden.

1. 3 Åpne "ScreenRecycler.app" på den stasjonære datamaskinen og følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet.

14 Åpne "JollysFastVNC.app" på den bærbare datamaskinen og følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet. Når "JollysFastVNC" starter på den bærbare datamaskinen vil den bruke det trådløse nettverket til å gjenkjenne de to datamaskinene.

15 Klikk på den grønne knappen i øverste høyre hjørne av "JollysFastVNC" på den bærbare datamaskinen for å aktivere fullskjermvisning. Du kan nå flytte vinduer fra deg skrivebordet til den bærbare datamaskinen.