Hvordan koble en bærbar PC til en Elmo

Hvordan koble en bærbar PC til en Elmo


Elmo Digital Visual Foredragsholdere gi mange presentasjons alternativer, inkludert et dokumentkamera og videostøtte. Elmo kan også kobles til en bærbar PC, slik at du kan vise presentasjoner og andre filer fra datamaskinen. Hvis du ikke har erfaring med en Elmo, ikke bekymre deg, prosessen er enkel. På bare noen få minutter, kan selv en nybegynner hekte på en bærbar PC til en Elmo.

Bruksanvisning

1 Slå av datamaskinen og Elmo.

2 Koble en VGA-kabel inn i "Computer In" porten på baksiden av Elmo.

3 Plugg den andre enden av VGA-kabelen inn i den bærbare datamaskinen. VGA-porter er omtrent en tomme bred, og de har 15-pinners kontakter. Hvis din bærbare ikke har en VGA-utgang, er det ikke brukbart med Elmo Digital Visual Presenter.

4 Slå på Elmo og trykk på "Computer" knappen for å velge denne inngangen alternativet.

5 Starte opp datamaskinen. Datamaskinen skal oppdage den nye enheten og gi deg visningsalternativer. Hvis ingen alternativer vises, trykk og hold Windows-tasten og deretter trykke "P" -tasten for å bringe dem opp manuelt.

6 Klikk "Duplicate" på den bærbare skjermen hvis du vil Displaybildet vises på laptop og Elmo samtidig. Klikk på "Utvid" for å utvide skrivebordet på Elmo, eller klikk "Projector Only" for å bruke Elmo eksklusivt. Når du kobler fra Elmo VGA-kabel, returnerer den bærbare skjermen til normal.