Hvordan koble en bærbar PC til en HDMI TV

Hvis du noensinne har ønsket å nyte en HD-film på din HDTV - men filmen ligger bare på den bærbare datamaskinen - du kan overføre disse super detaljerte bilder til TV-skjermen. Med en enkel adapter kan du koble den bærbare datamaskinen til en HDMI aktivert high definition television.

Bruksanvisning

Mac-bærbare

1 Slå av HDTV og din laptop.

2 Koble HDMI-adapter til den bærbare utgang. Kontroller at kontakten er sikker i havnen.

3 Koble HDMI-adapter til HDMI-inngangen på TV-apparatet. Sørg for at tilkoblingen er solid og sikker, men vær forsiktig så du ikke bøyer kontaktpinnene i adapteren.

4 Strøm på din HDTV først. Dette gjør at Mac laptop for å oppdage sammenhengen mellom enhetene når du slår den på.

5 Slå Mac laptop på, slik at det å helt starte opp. Mac vil automatisk oppdage HDTV via HDMI-tilkobling og foreta nødvendige justeringer. Etter en stund, bør du se Mac-skrivebordet på HDTV-skjerm.

Windows Bærbare datamaskiner

6 Slå av HDTV og din laptop. Dette gjør at begge enhetene for å fjerne eventuelle tidligere innstillinger som kan forstyrre tilkoblingsprosessen.

7 Hvordan koble en bærbar PC til en HDMI TV

Bærbare datamaskiner grensesnitt godt med HD TV-apparater.

Koble adapteren til utgangsporten på den bærbare. Sørg for at tilkoblingen er solid og sikker, men vær forsiktig så du ikke bøyer kontaktpinnene i adapteren.

8 Koble HDMI-enden av adapteren til HDMI-inngangen på TV-apparatet, og pass på å skyve det i sikkert, men forsiktig.

9 Slå fjernsynet på først, slik at det å helt strømmen. Dette gjør den bærbare datamaskinen til å gjenkjenne HD signalet sendes fra HDTV.

10 Slå på den bærbare datamaskinen, slik at det å helt starte opp. Slå skjerm kilder ved hjelp av bærbare tastaturet funksjonstaster. Oftest vil du holde nede en knapp merket "Fn" og en av funksjonstastene er plassert på toppen av tastaturet. Du skal nå se din bærbare skrivebordet på din HDTV-skjerm.

Hint

  • Ulike bærbare datamaskiner kommer pre-installert med ulike skjermkort porter. Sjekk hvilken port datamaskinen bruker før du kjøper en HDMI-adapter for å koble til den bærbare datamaskinen.