Hvordan koble en bærbar PC til en Sony TV

Hvordan koble en bærbar PC til en Sony TV


Se på videoer på den bærbare datamaskinen kan være brukbar i noen situasjoner, men når du ønsker å oppleve visuelle på en større skjerm med flere kraftige høyttalere, kan du koble den bærbare datamaskinen til din Sony TV. Avhengig av din bærbare modellen og nøyaktig modell av din Sony TV, er det en rekke måter å gjøre denne sammenhengen, alt fra S-video til VGA-kabel. Koble til en bærbar PC til en Sony-TV er enkelt, så lenge du har de riktige kablene.

Bruksanvisning

1 Sjekk portene på den bærbare. Hvordan den bærbare datamaskinen er konfigurert vil avgjøre hvilken kabel du bruker til å koble den bærbare datamaskinen til Sony TV. Hvis du har en eldre bærbar PC, må du kanskje gå til S-Video ruten. S-Video kabler har en fire-spiss runde plugg i den ene enden, sammen med en delvis RCA-kontakt array, som består av en hvit (lyd) spiss og en rød (audio) spiss. Koble kabelen enden motsatt av denne matrisen inn i S-Video-ut-porten på datamaskinen.

2 Koble fire-spiss runde pluggen til din Sony TV. Hvis din bærbare har anstendig høyttalere, vil dette være alt du trenger å gjøre; men hvis du heller vil høre lyd gjennom TV-ens høyttalere, koble den hvite og røde pinner til de hvite og røde RCA-porter på baksiden av Sony TV.

3 Bruk en RCA til S-Video-kabel omformer hvis din Sony TV-en ikke har sin egen S-Video-port, men den bærbare datamaskinen har en S-Video-ut-port. Plugg den ene enden av S-Video-kabelen inn i din bærbare som i trinn 1. Koble fire-spiss runde pluggen på den motsatte enden direkte inn i omformeren. Kjør converter fulle RCA-kabel rekke ut til din Sony TV og matche de hvite, gule og røde RCA utstikkerne opp med de hvite, gule og røde RCA-porter på baksiden av Sony TV.

4 Koble enheter ved hjelp av en VGA-kabel i stedet. Dette er en vanlig kontakt på mange bærbare modeller. Par din VGA-kabel med en PC-til-TV omformer i dette oppsettet. Plugg den 15-pinners kontakt i den ene enden av VGA-kabelen til VGA-porten på din bærbare PC.

5 Koble den andre 15-pinners kontakt enden av VGA-kabelen direkte inn i PC-til-TV omformer. Kjør enten en S-Video eller RCA-kabel fra den andre enden av konverteren til Sony TV, avhengig av hva portene dine Sony-TV-tilbud. Koble RCA-kabelen til konverteren, og koble RCA-hvite, gule og røde utstikkerne inn i matchende portene på baksiden av Sony. Alternativt kan du koble til S-Video-kabelen til konverteren, deretter kjøre fire-pins rund plugg enden og hvite og gule RCA utstikkerne til TV-en og gjøre tilkoblinger på riktig måte.