Hvordan koble en bærbar PC til en TV

Hvordan koble en bærbar PC til en TV


Koble den bærbare datamaskinen til din TV kan du bruke TV som en stor skjerm, se videoer og bruke den bærbare som en DVD-spiller. Hvis du har enten en eldre ikke-HDTV eller en bærbar PC som ikke har en HDMI-utgang, må du koble den bærbare datamaskinen til din TV via en PC-til-TV omformer.

Bruksanvisning

Koble Gjennom en PC-til-TV Converter

1 Kjøp en PC-til-TV converter som du kan koble VGA-videoutgang på den bærbare datamaskinen til din TV.

2 Sørg for at den bærbare datamaskinen er slått av, og bruk deretter en VGA-kabel for å koble VGA-utgangen på den bærbare datamaskinen til VGA-inngangen på PC-til-VGA-konverter. Koble til en USB-strømkabel mellom den bærbare og 5V DC strøminngang på din konverter.

3 Sørg for at din bærbare PC og TV er begge av, og bruk deretter en S-Video-kabel for å koble S-Video-utgang på PC-til-TV converter til S-videoinngangen på TVen. Bruk en mini-stereo-til-dobbel-RCA-kabel for å koble hodetelefonutgangen på den bærbare datamaskinen til den røde og hvite til høyre og venstre stereoinnganger på TVen.

4 Slå på TV-en din, redusere lydvolumet til et lavt nivå, og velg deretter sin S-video-inngang. Slå på den bærbare datamaskinen og deretter bruke kontrollene på PC-til-TV omformer å justere TV-bildet for å matche den bærbare skjermen.

5 Test lyden. Du må kanskje aktivere hodetelefoner lyd gjennom innstillingene på din bærbare PC, for eksempel gjennom sin Microsoft Windows Kontrollpanel.

Koble Gjennom en HDMI-kabel

6 Sørg for at den bærbare datamaskinen og din HDTV er både av, og deretter bruke en HDMI-kabel for å koble HDMI-videoutgang på den bærbare datamaskinen til HDMI videoinngang på din HDTV.

7 Slå på HDTV, redusere volumet til et lavt nivå, og deretter slå på den bærbare. På din HDTV, satt sitt innspill til "HDMI" og deretter justere bildet for å matche den bærbare skjermen.

8 Test lyden. Du må kanskje aktivere HDMI lyd gjennom innstillingene på din bærbare PC, for eksempel gjennom sin Microsoft Windows Kontrollpanel.